мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 19.343
- Поени од реакции
- 24.016
Ми пречи. Смисли си сам.се надевам не ти пречи на исправката,
Ми пречи. Смисли си сам.се надевам не ти пречи на исправката,
Сега видов, душо, па ти женско си била...Извини за “немањето муда“Ќе продолжам да те викам дете, оти само дете се лути кога ќе речат нешто против неговите
Не останале на муабети вмро и дуи, тие се договориле, значи ова истото ќе го гледавме и да беше вмро власт. Значи финтата не е во тоа дали јас оправдувам, туку финтата е што ќе ќутевте ако вмро го изгласаше ова, значи сигурен сум дека ќе ќутевте како што ќутевте и порано и како што сеуште ќутите за некои работи. Значи тоа е најненормалното нешто што може да се случи кај нас, вмро ветува нешто на дуи, дуи тоа го бара од сдсм, сендвичите рипаат дека државата е продадена.Ќе пробам да ти ја доловам разликата вака пластично пошто гледам имате проблеми околу кој ветил и кој потпишал.
Ти му се пушташ на некоја, има хемија се, се договарате ова она арно ама следниот ден ја гледаш на друг кур качена. По некое време трудна. Кој е таткото. Ти шо си останал на муабети или овој шо ја истури од ебање?
ова ти е како вазелинче, не што не те боли туку почнуваш и да уживаш, мора да признаеш.Не останале на муабети вмро и дуи, тие се договориле, значи ова истото ќе го гледавме и да беше вмро власт. Значи финтата не е во тоа дали јас оправдувам, туку финтата е што ќе ќутевте ако вмро го изгласаше ова, значи сигурен сум дека ќе ќутевте како што ќутевте и порано и како што сеуште ќутите за некои работи. Значи тоа е најненормалното нешто што може да се случи кај нас, вмро ветува нешто на дуи, дуи тоа го бара од сдсм, сендвичите рипаат дека државата е продадена.
Вмро ветува на дуи, вмро и дуи тоа го изгласуваат, сендвичите ќутат и не зборат ништо туку се обидуваат да пикнат некаков забеган хумор.
Значи имајте храброст бе мајку му, соберете храброст и речете да вмро вети и вмро порано направи многу лоши работи.
Што ми се праиш неутрален тука и ми протнуваш глуп хумор, значи немаш мадиња да кажеш против вмро, немаш. Јас еве имам и ти викам не ми се допаѓа законот, ама ти кажувам и кој ветил прв, а ти кој ветил прв не веруваш, ни ти ни никој од вас.
How dare you assume my gender?Сега видов, душо, па ти женско си била...Извини за “немањето муда“
Кур ме боли мене кој ветил туку кој потпишал и го направил официјално. Кога тоа ќе беше ВМРО ќе мислевме тогаш, ама пошто паричката на Заев му падна тој си ја носи тежината. Инаку генерално немам проблем со законот за јазиците. Сепак за другиот државотворен народ се работи. Имам напишано и претходно дека сум да се редефинира државата, и знаме и химна и се шо треба. Исто напишав дека во случај на референдум со две раце ќе потпишам за тоа и дека на следните избори кога и какви и да се тие ќе гласам за најрадикалната албанска партија што ќе ја видам на списокот или за онаа што ќе го укини законот за цигари. Слободно провери, не ми е овој став од вчера туку од декември лани.Не останале на муабети вмро и дуи, тие се договориле, значи ова истото ќе го гледавме и да беше вмро власт. Значи финтата не е во тоа дали јас оправдувам, туку финтата е што ќе ќутевте ако вмро го изгласаше ова, значи сигурен сум дека ќе ќутевте како што ќутевте и порано и како што сеуште ќутите за некои работи. Значи тоа е најненормалното нешто што може да се случи кај нас, вмро ветува нешто на дуи, дуи тоа го бара од сдсм, сендвичите рипаат дека државата е продадена.
Вмро ветува на дуи, вмро и дуи тоа го изгласуваат, сендвичите ќутат и не зборат ништо туку се обидуваат да пикнат некаков забеган хумор.
Значи имајте храброст бе мајку му, соберете храброст и речете да вмро вети и вмро порано направи многу лоши работи.
Што ми се праиш неутрален тука и ми протнуваш глуп хумор, значи немаш мадиња да кажеш против вмро, немаш. Јас еве имам и ти викам не ми се допаѓа законот, ама ти кажувам и кој ветил прв, а ти кој ветил прв не веруваш, ни ти ни никој од вас.
Ако не им било ветено немало да биде побарано.Кур ме боли мене кој ветил туку кој потпишал и го направил официјално. Кога тоа ќе беше ВМРО ќе мислевме тогаш, ама пошто паричката на Заев му падна тој си ја носи тежината. Инаку генерално немам проблем со законот за јазиците. Сепак за другиот државотворен народ се работи. Имам напишано и претходно дека сум да се редефинира државата, и знаме и химна и се шо треба. Исто напишав дека во случај на референдум со две раце ќе потпишам за тоа и дека на следните избори кога и какви и да се тие ќе гласам за најрадикалната албанска партија што ќе ја видам на списокот или за онаа што ќе го укини законот за цигари. Слободно провери, не ми е овој став од вчера туку од декември лани.
Го фати некој Заев за уши да прифаќа? Го тераше некој на сила? Колку шо памтам, а памтам се ова му беше во изборната програма, така да незнам оти толкава разочараност и глумење изненаденост. Си кажа човекот пред избори што има намера да прави и народот си го изгласа. Сега засега доследно си седи на ветеното, барем за повеќето работи во секој случај. Сега викај ура.Ако не им било ветено немало да биде побарано.
да да ќе одговара мој курац, пред кого ќе одговара, не забележуваш дека ние сме окупирани, дека немаме држава, освен ако не мислиш дека ќе одговаар пред Бејли.Секој ќе си одговара за своите постапки и оние што правеле финансиски криминал и оние што направиле национален криминал, секој во свое време и на соодветен начин.