Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Па дека порано замарање со тоа „глуп си“, „немаш образование“, „со средно си“ на секој втор пост, затоа те зеам ко пример, тој Стелт, не овој сега, опраен си периодов :D

:busi:

Still a better love story than Twilight

Па види ги прашањата што ги поставуваш. Не сум ни маринети а ни скаузерот да им прајш мајндфак со прашања кои што се само начин на забушавање и забегување од темата.

Класа си ти за нив, не ти се ни до колена браќата мои :pos:

Класа си ти за нив, не ти се ни до колена браќата мои :pos:
:toe:
Битно го заташка првичниот муабет оти го имаше извртено 180 степени од самиот старт.
И мислиш како админ ти си некоја класа со мислења како не биди како стелт, не биди како овој или како оној?
Не бре, си го покажуваш само вистинското лице и не си и ти цвеќе за мирисање.

Трансферите на Севиља вриштат...Банега,Навас и Нолито:drk:..дупло ќе бидат појаки од минатата сезона и ќе фрчат голој кога ќе играат на домашен терен..Т1 2+ is coming..:ROFLMAO:

Stek-Kromid like this[DOUBLEPOST=1501589689][/DOUBLEPOST]
Битно го заташка првичниот муабет оти го имаше извртено 180 степени од самиот старт.
И мислиш како админ ти си некоја класа со мислења како не биди како стелт, не биди како овој или како оној?

Така оштро влезиму,кој е тој да кажва тука приказни и да ги врти муабетите..јас одвај чекам да се случи трансферот на Кутињо и да го изгорам..гла нема да крени :D

Работата е тоа што Кутињо потпиша нов договор и тоа на подолг временски период, Ливерпул нема потреба од пари и може да си дозволи да не го пушти играчот иако тој можеби притиска за трансфер. Незадоволството може да трае до 31 август и после ќе мора пак да се сконцентрира на Ливерпул.
Освен тоа Кутињо не е некоја мегаѕвезда па Барса ќе го чека една година.

Барселона секако ќе се обиде да го направи трансферот, но истовремено ќе преговара и со други играчи.
Мислам дека за оваа сезона место Нејмар ќе го донесат Ди Марија или Дембеле. Гризман нема шанси годинава да си оди, а и Дибала сака уште една сезона да игра за Јуве иако Дибала е полесно достапен за разлика од Гризман.

Ете сеа и муабетот дека се курчам пошто сум админ, иначе би ќутел.
Следен муабет „сигурно те тепале у маало ко копиљ па сеа пошто си админ покажуваш виртуелна сила и најпаметен си“, после тоа „сигурно имаш мал кур па тука се фураш“.

dobro, mal kur imam.

Трансферите на Севиља вриштат...Банега,Навас и Нолито:drk:..дупло ќе бидат појаки од минатата сезона и ќе фрчат голој кога ќе играат на домашен терен..Т1 2+ is coming..[emoji23]

Stek-Kromid like this[DOUBLEPOST=1501589689][/DOUBLEPOST]

Така оштро влезиму,кој е тој да кажва тука приказни и да ги врти муабетите..јас одвај чекам да се случи трансферот на Кутињо и да го изгорам..гла нема да крени :D
Хахахаха,ќе те прашам следнава сезона дали исто мислиш коа ќе те поебе Севиља со Леванте,1-3 ќе ти заврши и плус Навас ќе утне 7 шанси за гол[emoji41]

Инаку,читам сега,за Нејмар најверпјатнп утре ќе биде готово се.
Баш ме интересира потегот што треба да го повлече Валверде после ова.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

20597433_1580714768657653_4471523153746545525_n.jpg

:aplauz::aplauz::aplauz::aplauz:

Ете сеа и муабетот дека се курчам пошто сум админ, иначе би ќутел.
Следен муабет „сигурно те тепале у маало ко копиљ па сеа пошто си админ покажуваш виртуелна сила и најпаметен си“, после тоа „сигурно имаш мал кур па тука се фураш“.

dobro, mal kur imam.
значи просто не е можно како погрешнo ги перцепираш и си ги сфаќаш мислењава. Баш како што ти одговараат во моментот.
Никаде ама баш никаде не реков дека се курчиш пошто си админ. Туку треба да ми бидеш пример зошто си админ, а ти си бетер од мене. Просто како грав ама ај сеа, пак ќе се навредиш... :((((

значи просто не е можно како погрешнo ги перцепираш и си ги сфаќаш мислењава. Баш како што ти одговараат во моментот.
Никаде ама баш никаде не реков дека се курчиш пошто си админ. Туку треба да ми бидеш пример зошто си админ, а ти си бетер од мене. Просто како грав ама ај сеа, пак ќе се навредиш... :((((
Глуп сум јас, пушти ме мене, него, Де Геа зошто не отиде во Мадрид, пошто е глуп или недоволно квалитетен?

а и Дибала сака уште една сезона да игра за Јуве иако Дибала е полесно достапен за разлика од Гризман.

Сакаш да кажеш дека наредна сезона Дибала ќе замине од Јувентус...? :unsure:

Глуп сум јас, пушти ме мене, него, Де Геа зошто не отиде во Мадрид, пошто е глуп или недоволно квалитетен?
Кој признава пола му се простува. (y)

Сакав да те цитирам кај што и го спомна на Фросе ама ај викам батали... Него сега веќе кога сам се намести...
Де Хеа сам знаеш дека беше пред потпишување во Реал, не знам како ти оди ова во прилог ова, дури се беше договорено и сите кога очекувавме да се случи трансферот и Навас да дојде во спротивен правец во последен момент се деси нешто. Од тогаш Реал нема пратено ниту една конкретна понуда. А јас, како и повеќето фанови на Јунајтед очекуваме да ја здувне при првата прилика. Не е тоа некоја тајна.
Јунајтед со Фергусон на чело, не успеа да го задржи Роналдо за друго нема потреба да се прави муабет. Ферги кој недела дена пред да го шитне рече ни вирус нема да им даде на Реал. Ете, толку вредат официјалните соопштенија на управите.

Истиот Хенри кој што е копиљ јак рече нема потреба да продава ниту еден од Суарез, Стариџ, Стерлинг и последно Кутињо. Гледаме кој ви остана во клубот. Мора да е многу јак копиљ.

Него, ќе објасниш како може играч што има клаузула да не биде пуштен да си оди дури и ако се плати целата? :)

Да не искочи само на крај да викаат, не планираме да држиме незадоволен играч и затоа го продадовме за 100 милиони плус Рафиња/Туран.... плус го земавме Кеита.
Ма да ја сум песимист за трансферов.

П.С. Незнам зашто се спомнуваат Дибала и Гризман како замене за Нејмар кога и двајцата играат со лева и таа не им е природна позиција.

Кој признава пола му се простува. (y)

Сакав да те цитирам кај што и го спомна на Фросе ама ај викам батали... Него сега веќе кога сам се намести...
Де Хеа сам знаеш дека беше пред потпишување во Реал, не знам како ти оди ова во прилог ова, дури се беше договорено и сите кога очекувавме да се случи трансферот и Навас да дојде во спротивен правец во последен момент се деси нешто. Од тогаш Реал нема пратено ниту една конкретна понуда. А јас, како и повеќето фанови на Јунајтед очекуваме да ја здувне при првата прилика. Не е тоа некоја тајна.
Јунајтед со Фергусон на чело, не успеа да го задржи Роналдо за друго нема потреба да се прави муабет. Ферги кој недела дена пред да го шитне рече ни вирус нема да им даде на Реал. Ете, толку вредат официјалните соопштенија на управите.

Истиот Хенри кој што е копиљ јак рече нема потреба да продава ниту еден од Суарез, Стариџ, Стерлинг и последно Кутињо. Гледаме кој ви остана во клубот. Мора да е многу јак копиљ.

Него, ќе објасниш како може играч што има клаузула да не биде пуштен да си оди дури и ако се плати целата? :)

освен „Де Хеа бла бла бла бла Фергусон бла бла Навас бла бла бла бла бла“ не глеам ништо конкретно во твојот пост.

Не знам дали бил пред потпис и зошто не потпишал, затоа те прашав, дали не отишол пошто е недоволно квалитетен или глуп? Те ставам пред свршен чин, ко што и ти ја стави ситуацијата со Кутињо. Тоа ти е исто ко да те прашам „твоите дома знаат дека си педер?“, без разлика дали би ми одговорил „да“ или „не“, ти си педер, сфаќаш? :)

Од тој тим што го водеше Ливерпул, до овој сега е комплетно сменет, почнувајќи од менаџер до ЦЕО, нема комитет, не се пазари и продава на ист начин али верувам дека ти си поупатен од мене, сфе знаеш.

Клаузула не значи ништо, ти кажува ситуацијата со Суарез, можам и во пеинт да ти нацртам, само ќе ми треба повеќе време, тешко ми оди цртање.[DOUBLEPOST=1501594353][/DOUBLEPOST]фала пола што ми прости кикикикикикикики

Сакаш да кажеш дека наредна сезона Дибала ќе замине од Јувентус...? :unsure:

Па не знам како ќе биде после една година. Ама годинава мислам дека сигурно нема да си замине од Јуве.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom