- Член од
- 25 јули 2016
- Мислења
- 1.084
- Поени од реакции
- 950
ќе сме се викале Малка Б‘лгарија
Види, за љубов се потребни двајца. Вие нам ни наметнувате... Па и денешните Бугари се измислена нација, па никој не ви спори да се декларирате како такви.За нас е проблем краденјето на историски личности. Еве Вапцаров. Мајка му и сите му роднини тврдат дека е бугарски поет, пишувал на бугарски јазик, нема стапнато во Вардарската бановина и еве сега ти си го откраднал како последен педер и ти ке ми збориш за некакви односи. со вакви кучинја како тебе само пушката е добар однос.[DOUBLEPOST=1501576970][/DOUBLEPOST]
Античка курво тебе кој те ебе за нешто? Договор ке има и точка.[DOUBLEPOST=1501577111][/DOUBLEPOST]
Единствените глупи во РМ се србоманско античките кучинја од ДПМНЕ.
Многу говор на омраза и простачки навреди кон соговорниците користиш. Се надевам повеќето бугари не се на ова ниско ниво.Викајте се и ПМ говеда со говеда но нема да превртувате самоопределбата на мртвите![DOUBLEPOST=1501577753][/DOUBLEPOST]Кажано сосема накратко РЕАЛНИТЕ проблеми между Бугарија и ФИРОМ се 3:
1. Краденјето на историски бугараски личности
2. Преследуванјето за бугарска самосвест
3 Говорот на омраза против целиот бугарски народ.
Инаку лично ниту сакам да соработувам со вас, ниту ве сакам во ЕУ нито ме интересирате воопшто. Еднаш бугарски предавници секогаш предавници.
Познат шизофреник е ова, ќе биде баниран, не го цитирајте и во иднина кога ќе дојде.Многу говор на омраза и простачки навреди кон соговорниците користиш. Се надевам повеќето бугари не се на ова ниско ниво.
Еве го на лице дивиот и простачки национализам и омраза.За нас е проблем краденјето на историски личности. Еве Вапцаров. Мајка му и сите му роднини тврдат дека е бугарски поет, пишувал на бугарски јазик, нема стапнато во Вардарската бановина и еве сега ти си го откраднал како последен педер и ти ке ми збориш за некакви односи. со вакви кучинја како тебе само пушката е добар однос.[DOUBLEPOST=1501576970][/DOUBLEPOST]
Античка курво тебе кој те ебе за нешто? Договор ке има и точка.[DOUBLEPOST=1501577111][/DOUBLEPOST]
Единствените глупи во РМ се србоманско античките кучинја од ДПМНЕ.
Педерче смрденоВикајте се и ПМ говеда со говеда но нема да превртувате самоопределбата на мртвите![DOUBLEPOST=1501577753][/DOUBLEPOST]Кажано сосема накратко РЕАЛНИТЕ проблеми между Бугарија и ФИРОМ се 3:
1. Краденјето на историски бугараски личности
2. Преследуванјето за бугарска самосвест
3 Говорот на омраза против целиот бугарски народ.
Инаку лично ниту сакам да соработувам со вас, ниту ве сакам во ЕУ нито ме интересирате воопшто. Еднаш бугарски предавници секогаш предавници.
Уф! За влз во ЕУ, Бугарите дадое 4 нуклеарски блокови. Словениja не ja пушти Хрватска, зашчо тие си ги посакае парите, кои Словениja ги украднала на Хрватите и Србете со зорлем фалитот на банката. Со тие Пари Словенците си го изградие стандартот. Народот збори - "Работа се чини со пари, или со дупе." Хрватите дадое пари. Вие, Македонците шчо ке дадете?Јас те прашав а ти избегнуваш одговори:
1. Ако проблемот бил завршен зошто спомнуваш наметнување на формули и звездички до името на Македонскиот јазик во европските институции?
2. Што ќе прави бг кога Македонија или Европа не прифатат такво преименување на Македонскиот јазик?
еден кур поголем, подебел, а вие бугарите ќе се натртитеУф! За влз во ЕУ, Бугарите дадое 4 нуклеарски блокови. Словениja не ja пушти Хрватска, зашчо тие си ги посакае парите, кои Словениja ги украднала на Хрватите и Србете со зорлем фалитот на банката. Со тие Пари Словенците си го изградие стандартот. Народот збори - "Работа се чини со пари, или со дупе." Хрватите дадое пари. Вие, Македонците шчо ке дадете?[DOUBLEPOST=1501581198][/DOUBLEPOST]
Уф! За влз во ЕУ, Бугарите дадое 4 нуклеарски блокови. Словениja не ja пушти Хрватска, зашчо тие си ги посакае парите, кои Словениja ги украднала на Хрватите и Србете со зорлем фалитот на банката. Со тие Пари Словенците си го изградие стандартот. Народот збори - "Работа се чини со пари, или со дупе." Хрватите дадое пари. Вие, Македонците шчо ке дадате?
Ми нема античко дупе, нема сделка.еден кур поголем, подебел, а вие бугарите ќе се натртите
"Натртите" тоа е античко-српски збор. На македонски (посебен) му се вели "напучите".еден кур поголем, подебел, а вие бугарите ќе се натртите
На почетокот и чудно ми беше што се заебаваа со тебе, сеа ми е јасно.Дојде Бојко. Стотици полицајци околу владата и поширокиот реон. Сега веројатно Зоки Заев го потпишува предавничкиот договор. Кај мисли да живее овој човек понатаму? Нема ли страв, ако веќе нема чест, срам...? Како ќе живее со срамот на предавник? Нема ли страв дека до крајот на животот ќе треба да живее со телохранители?
Бог да чува, што чудо ни наместија за премиер...