Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2016
Мислења
1.748
Поени од реакции
750
Beter se....

2 godini da gi baras tie pet iljadi miljioni i pritoa da ne uapsis ili osudis nikoj ili si del od taa pljacka ili si totalno nesposoben ili takvo nesto ne se slucilo. Kazi sto mislis sto e?
Кои 2 години? Уште не почнале, зврле уште не е сменет.

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Capture+_2017-07-31-18-56-01.png
Еве свртете дoкaј Зaев прaшaјте гo дo кaј е пoстaпкaтa зa Сеaд Кoчaн. Oвoј е брaт му инaче

Член од
14 август 2006
Мислења
45.354
Поени од реакции
84.576
Толку пари да фрлиш за одмор и да отидеш у муслиманска држава?!

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Пa и сaмиoт е муслимaн,штo те чуди?Мoждa е чуднo штo пaтриoтите му дoзвoлијa тoлку пaри дa дрмне

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.705
Поени од реакции
25.115
Кои 2 години? Уште не почнале, зврле уште не е сменет.
Taka e de, mora zvrle, sudiite i se tamu od daktilografka do cuvar da se smeni so adekvaten SDSM kadar ko vo minatoto sto pravea, si znaat oni, za tek posle da moze da osudat nekoj. Abeeee neli za PET ILJADI MILJONI zborime, valjda imaat nekoj dokaz sto ni zvrle ni vmrovski sudii nema da moze da go pobie. Vaka kako trgnalo na kraj nemora ni sudenje neka se javi pak papata od kale i neka kazi sto i kako ke bide. Bar da ne se zamarame

Член од
22 јули 2016
Мислења
1.748
Поени од реакции
750
Taka e de, mora zvrle, sudiite i se tamu od daktiografka do cuvar da se smeni so adekvaten SDSM kadar ko vo minatoto sto pravea, si znaat oni, za tek posle da moze da osudat nekoj. Abeeee neli za PET ILJADI MILJONI zborime, valjda imaat nekoj dokaz sto ni zvrle ni vmrovski sudii nema da moze da go pobie. Vaka kako trgnalo na kraj nemora ni sudenje neka se javi pak papata od kale i neka kazi sto i kako ke bide. Bar da ne se zamarame
Отвори прочитај што значи јавен обвинител и кои му се функции.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.354
Поени од реакции
84.576
Пa и сaмиoт е муслимaн,штo те чуди?Мoждa е чуднo штo пaтриoтите му дoзвoлијa тoлку пaри дa дрмне
Од кај да знам дека е Кочан тој. Не ме ни интересираше дали е од грујовиве мадиња некој или е од СДСМ. Мене увек ме фасцинира кога некој ќе лупне 2-3000 евра по човек и ќе отиде у муслиманска држава. Денес, во овој свет.

Тоа доле што си го пишал испод сликата, или малку попосле си го додал или не сум го видел.

V

viktora

Гостин
не е важно што правеле, колку краделе дпмне, важно е дека во иднина сдсм многу повеќе ќе крадат, повеќе зулуми ќе прават.
дајте пред време да ги спречеме додека не ја уништиле државата
логика на дпмне-овци

одите бре убијте се, џабе воздухот го трошите и земјата ја газите
Оди ти уби се.Не ти се криви вмровците што си бил во тестисите на татко ти кога СДС владееше.

Член од
22 јули 2016
Мислења
1.748
Поени од реакции
750
Од кај да знам дека е Кочан тој. Не ме ни интересираше дали е од грујовиве мадиња некој или е од СДСМ. Мене увек ме фасцинира кога некој ќе лупне 2-3000 евра по човек и ќе отиде у муслиманска држава. Денес, во овој свет.

Тоа доле што си го пишал испод сликата, или малку попосле си го додал или не сум го видел.
Што ако е муслиманска држава?

Член од
22 јули 2016
Мислења
1.748
Поени од реакции
750
Ништо бе. Иди на одмор таму. Турска, Египет, Тунис... Скроз е пожелно каури да се муваат тамо сеа.
Не значи ако е муслиманска земја автоматски е небезбедна или има тероризам :)
Ако тоа ти е поентата

Член од
1 ноември 2005
Мислења
2.142
Поени од реакции
1.256
ЦК на ВМРО-ДПМНЕ со повик до членовите:

За да се избегнат можни црни сценарија, не присуствувајте на настаните за Илинден организирани од Владата на СДС.

Zaev na vreme si ja duvna i sega voeniot zlostornik ke drzhi govor na Ilinden, US Army ke mu drzhi grb.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.354
Поени од реакции
84.576
Не значи ако е муслиманска земја автоматски е небезбедна или има тероризам :)
Ако тоа ти е поентата
Не значи. Но сепак, се прашуваш ли каква е статистиката за терористички напади врз туристи, изминативе неколку години?
Дали мноштвото туристи-жртви се жртви на исламскиот екстремизам?
Колку туристи што отишле во муслиманска земја загинале затоа што не се муслимани, а колку загинале во било која друга земја, затоа што не се било-која-друга-религија?
и така натаму
и така натаму

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom