- Член од
- 1 ноември 2005
- Мислења
- 2.142
- Поени од реакции
- 1.256
Smajlito kazhuva deka tebe ne ti treba nikakvo objasnuvanje. Ti si GMO progresivec, vie znaete sichkoto.И ја не ги разбирам кодовите во овој универзум!
Ќе ни ги објасниш?
Smajlito kazhuva deka tebe ne ti treba nikakvo objasnuvanje. Ti si GMO progresivec, vie znaete sichkoto.И ја не ги разбирам кодовите во овој универзум!
Ќе ни ги објасниш?
Чекај бе, у прошлиот пост тврдеше дека ние не ги знаеме кодовите на универзумот, а сега одма у следен пост обратно тврдиш?!Smajlito kazhuva deka tebe ne ti treba nikakvo objasnuvanje. Ti si GMO progresivec, vie znaete sichkoto.
Па и ти си еден од тие што го храни, уствари и со постов го храниш, ќе дојде да ти реплицира глупости. Мора да му се објасни на инцестот како стојат работите а и смешен е.Темава скоро ќе дојде до 3000 страни, а и пред тоа во темата за СЈО, толку многу енергија се потроши, а да не беше тој барем на пола ќе беше темава.
Еве пак е во фокус истово:
- Паторот ги победил изборите во 2016-та и морал да формира влада
- СЈО е неуставно
- Талат не е претседател на собрание
- тој е уставник, програмер шо може ворд документ да отвори.
Има ликови овде шо стварно им ги ценам мислењата, ама се' помалку ве ценам штом го храните овој пред се спинер, дежурен идиот за de-rail на темите, оф-топик и пи**арање со секој посебно.
Убаво знаете за кого зборам. Форумската управа ете може му дозволува да егзистира - така одлучиле, ама стварно ме чудите што и (некои од темите) после години ги вергла ко ќоро магаре у ѕид. Го мотивирате својата дебилност да си ја разбира како доблест.
Нарушувањето на правата на другите е многу широк и растеглив поим кој секој може да си го толкува како сака. Пушачите влијаат на здравјето и околината не повеќе од јавниот и приватниот превоз, скараџиите, индустријата , топлификација и скоро кој сакаш други. Таман работа ова твоето буквално да се применува и би требало сите да се вратиме во камено дома можи и пред тоа. Така да да не комплицираме и да се задржиме на желбата на мнозинството , дали просто или двотретинско и референдумското изјаснување како најдиректна форма на демократија.Демократијата, односно, правата на луѓето треба да се „шират“ додека не ги нарушуваат правата на другите. Пушачите влијаат врз здравјето и околината на останатите луѓе (сеедно дали се пушачи или не). Ако карикираме, ајде да изгласаме закон во кој жените нема да имаат право на глас, право на работа, право на школување... Може така? Секако дека не може.
Не се разбираме. Јас интервенциите на САД горе доле ги знам.Ova na CNN li go slushash, Belite shlemovi ti se izvor na info.
Inaku BTW USA postoi 235 godini od koi 309 godini vodat nekakva vojna so nekoj.
Македонија е зграда или хангар па по грешка ќе ја бомбардираат.тоа нек му се мислат Луксембуржани, нивен проблем, кај нас е поинаква ситуација, ете во 1999 американците ја бомбардираа кинеската амбасада пошто некој службеник во пентагон не знаел шо има таму.
Гасите интернет дојдоа ГМО прогресивците![DOUBLEPOST=1500994918][/DOUBLEPOST]GMO progresivec.
Се јавува од време на време кога ќе го викне мафијата.Има ли претседател државава?
Нема везе, нека пишуе. И вчера у напад на хистерија ме пцуеше, па не му вратив. Ќе види паранојата у септември некаде па за овој пост ќе ме банира.Па и ти си еден од тие што го храни, уствари и со постов го храниш, ќе дојде да ти реплицира глупости. Мора да му се објасни на инцестот како стојат работите а и смешен е.
Oн зaслужил дa биде директoр,зaштo Мијaлкoв јaдел бизoн у вoденицa.Прoчитaј мaлку нaнaзaдЕте зошто НИКОГАШ нема да биде држава од нас, го ставаат Сашо Тасевски за директорче на драмски, само неколку дена одкако изеде говна не за партијата ВМРО-ДПМНЕ, туку за она оргиналното ВМРО од пред стотина години. Одкако ги исплука и ги нарече терористи тие луѓе што го дале животот за Македонија, мочково си се скости во едно од директорските столчиња... Мислам треба ли да ме чуди после она со Боки 13, Васиљ, Лешо, Цацко, Туфеѓџкњиќ и остала барга дипломирани гомнојадци?
И потоа ќе викате не сме како ДПМНЕ... Не бе бациња, иста сорта сте, ако Груевци ги имаа Шанац, Жугиќ, Каракамишева, Јовановски, Бетмен, вие ги имате овие погоре.Абе малце ви беа тие 11 години во опозиција, вие требаше да се распаднете како партија маму ви ебам ваша неспособна.
Па јас се чудам на луѓево што мака мачат да завршат факултет... Доволно е година дена да тресеш зелени по социјалниве мрежи, и одма ќе ти дадат директорско столче.
ПУ јазк да ви се парите што ќе ги земате, никогаш аир да не видите!!!
Веројатно во право си.Се јавува од време на време кога ќе го викне мафијата.
Америка е интергалактичка супер сила таа може и планети и земји и хангари да бомбардира, така да најдобро е со време да ставиме јасно на знаење на сите која земја смеМакедонија е зграда или хангар па по грешка ќе ја бомбардираат.