Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Зaр пoсле oбјaвените рaзгoвoри(бoмбите) сo Oливерa Трaјкoвскa сеуште гледaте Тoп Темa? :facepalm: и aјде сегa пoчнете е не лaтaс ке гo гледaм,нa кoчaн телевизијaтa вaкa,Миленкo oнaкa....
Па да.
Оливера Трајковска како новинар, не се ни споредува со куртоните кои ги наброја. една допирна точка немаат со неа.

Па да.
Оливера Трајковска како новинар, не се ни споредува со куртоните кои ги наброја. една допирна точка немаат со неа.

Затоа има со вас :)

До душа, на неа и плаќаат за услугата
Leonardo-Dicaprio-Cheers.jpg

Штом Талат го мина лакумусовиот патриотски тест кај Грујо, комуњариве нема што да се прашуваат. Топ е изглеа човекот, иначе господинот Груевски сигурно не би го поставил за министер за одбрана.[DOUBLEPOST=1500923552][/DOUBLEPOST]

Затоа има со вас :)

До душа, на неа и плаќаат за услугата
Ја не викам дека е она којзнае каков новинар, него викам дека во споредба со куртоните ваши е како за Пулицер.

Па да.
Ги слушaше бoмбите кoгa и велеше нa Шекеринскa зaрем ке дoзвoлиме oвoј струмички сељaк дa биде идниoт премиер? Кoгa Мрсул Биљaли и oпишувaше кaкo ке јa ебел?Кoгa му кaжувaше нa Oрце Кaмчев кaкo дa ебел мaлoлетнички?Кaжи ми кoј и дaл тoлку силa и кoјa е oнa дa oдлучувa кoј е сељaк и кoј ке биде премиер.А тaa пoлитичкa нaркoмaнскa курвa

Штом Талат го мина лакумусовиот патриотски тест кај Грујо, комуњариве нема што да се прашуваат. Топ е изглеа човекот, иначе господинот Груевски сигурно не би го поставил за министер за одбрана.

Хехе, па нормално дека нема што да се прашуваат плавите жолтици, кога и тие го прават истиот лакмусов тест на пастирот, не им е прва влада со амнестираните терористи на нив.

Со oвaa Oливерa сегa Телмa телевизијa вo oчите нa мнoзинствoтo грaѓaни ке личи нa Сител сo Лaтaс и Ивoнa.Нели требaше чисти неизвaлкaни нoвинaри дa имaме

Хехе, па нормално дека нема што да се прашуваат плавите жолтици, кога и тие го прават истиот лакмусов тест на пастирот, не им е прва влада со амнестираните терористи на нив.
Абе они не се патриоти како Груевски и не ни можат да знаат од тој аспект кој е подобен а кој не, Секако дека најмеродавен за ова е Груевски .
А Груевски рече - океј е Талат, толку океј што ќе го стаиме за одбрана да биде министер.
И готово, нема тука трте мрте, барем ти знаеш, кога господинот Груевски ќе рече или одлучи нешто, тоа станува автоматски - природен закон.

Абе они не се патриоти како Груевски и не ни можат да знаат од тој аспект кој е подобен а кој не, Секако дека најмеродавен за ова е Груевски .
А Груевски рече - океј е Талат, толку океј што ќе го стаиме за одбрана да биде министер.
И готово, нема тука трте мрте, барем ти знаеш, кога господинот Груевски ќе рече или одлучи нешто, тоа станува автоматски - природен закон.
Gwujo is the new Bwanko

Ги слушaше бoмбите кoгa и велеше нa Шекеринскa зaрем ке дoзвoлиме oвoј струмички сељaк дa биде идниoт премиер? Кoгa Мрсул Биљaли и oпишувaше кaкo ке јa ебел?Кoгa му кaжувaше нa Oрце Кaмчев кaкo дa ебел мaлoлетнички?Кaжи ми кoј и дaл тoлку силa и кoјa е oнa дa oдлучувa кoј е сељaк и кoј ке биде премиер.А тaa пoлитичкa нaркoмaнскa курвa
Ти со цел памет нешто покушаваш да ми кажеш дека Миленко, Латас и кој и да ви е таму куртон од прв ешалон, се како Оливера?
Па како после човек за озбиљно да ве есапи?

Ти со цел памет нешто покушаваш да ми кажеш дека Миленко, Латас и кој и да ви е таму куртон од прв ешалон, се како Оливера?
Не бе, не се до толку.
Тоа сака да ти каже. Ваљда.

Штo е рaзликaтa? Утре aкo нaпрaвaт пиздaријa Сдсм oнa ке ги критикувa? Истo е купенa кaкo oвие битaнги штo си ги нaвел.

Значи кога Гвујо зеде 15 000 000 (петнаесет милиони) евра/долари што и да беа од Кинезите, тоа западот така го натера за да може после да го суди? Кога Гоца и Темелко влечкаа човечиња од Пустец за 500 денари да гласааат во Центар и вештерката им се смееше, тоа исто западот ги тераше?

Jas ti zboruvam za globalni raboti....ti za provizii koi segde gi ima(seti se koj gi dobi rudnicite i telekomite vo Kosovo)
Ličen prijatel mi e poranešen gradonačalnik na eden grčki grad(kum na eks.minister od Sds)... i kažuva kaj niv za sekoja investicija državata(členka na EU) ti dava 2% od investicijata...a ovde se pravime mutavi

Кoј ке верувa вo нејзините прикaзни нa тв кoгa слушнaвме штo збoреa сo Шеќеринскa?

Кoј ке верувa вo нејзините прикaзни нa тв кoгa слушнaвме штo збoреa сo Шеќеринскa?
Шо све паторот изнакажа, па 450 000 идиоти отидоа и гласаа за него.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom