Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ако планира Мурињо 70% од утакмиците да ги игра Фелаини и да не купува играч, нека каже да си знаеме да се спремиме за 8мо место.

1 со Мојс, 2 со Ван Гал и оваа му е 2ра со Мурињо, играч како Фелаини 5 години игра во Јунајтед. КАТАСТРОФА

Ако планира Мурињо 70% од утакмиците да ги игра Фелаини и да не купува играч, нека каже да си знаеме да се спремиме за 8мо место.

1 со Мојс, 2 со Ван Гал и оваа му е 2ра со Мурињо, играч како Фелаини 5 години игра во Јунајтед. КАТАСТРОФА
Да али затоа вчера ја изработи акцијата на Марсијал, плус искина со лакти во средина ... а го прогласија Лингард за МОТ :( #правдазафелаини

Има нешто инфо за повредата на Ерера?
Ми изгледаше дека превентивно го извадија ама... :unsure: :unsure:

Има нешто инфо за повредата на Ерера?
Ми изгледаше дека превентивно го извадија ама... :unsure: :unsure:
“It must at least be very painful because for Ander to come off, it has to be very painful,” the manager told reporters. “I want to wait and see what it is.

“I always say to the players that you don't risk anything in friendly matches. If you feel something is coming, even if it is a little injury, get off because the result is not important. It was very painful, it was in front of the bench, it was a bad contact. Maybe it is his ribs but I don't know.”[DOUBLEPOST=1500888677][/DOUBLEPOST]MARTIAL'S CONFIDENCE GROWING

"Obviously we want more consistency in his talent. I think today was positive for him, that is why I left him for 90 minutes on the pitch. He was enjoying it, he was trying new things, and it is important in these friendly matches to try new things, which he did. That is important for his confidence. Young players still need time to learn and time to improve. It is also his personality. I can say that he is training better than before, he is working harder than before, his ambition is to try to bring his talent in a consistent way."

Болдот, за ова лупетам цела година.

Се надевам после голот Марсијал додатно ќе си ја зацврсти самодовербата. Каков Нејмар.. какви пичкематерине :D
Btw џабе некои го браните Линделоф со демек не бил адаптиран и слични работи. Не сум експерт ама доволно ми беше една утакмица да видам дека (за жал) изледа ништо нема да биде од него. Онаква грешка за пеналон не прави ни дете од 16г, од друга страна не го фаулираше Роналдо па да речеме дека евтино наседнал.
Тешки нека ме демантира, ама не ми е материјал за УТД, поготово не прв тим. Џонс стил ми е. Игра без мозок.

Не знам што се оптеретувате на овие пријателските натпревари. Ништо од нив паметно не може да се заклучи. Се сеќавам една сезона беа во Азија некаде и Лингард изгледаше како нов Роналдо, па видовме што стана од него.

Не знам што се оптеретувате на овие пријателските натпревари. Ништо од нив паметно не може да се заклучи. Се сеќавам една сезона беа во Азија некаде и Лингард изгледаше како нов Роналдо, па видовме што стана од него.

мислам у ерата на Мојс беше, кога го промовираа Јанузај, ептен бев тогаш шанса да му се даде на Лингард пошо ептен се покажа [emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Лингард нема предсезона, а да не искине.

После повредата на Ерера вчера се напаа сите почна да лупаат со сета сила по играчите на Реал па затоа и реакцијата на Линделоф беше таква каква што беше, Смолинг исто крена некого со клизачи на линија од шеснаесетник, Мики исто. Иначе го сметав Линделоф за поприбран и поинфериорен физички ама мислам дека иако изгледа како изгубен на почетниве утакмици ќе биде добро засилување.

Здраво, (www.manchesterismyheaven.com) организираме голема Фан Зона за сите навивачи на Манчестер Јунајтед, имаме потврдено присуство на голем број од Англија, специјален гостин ни е новинарот Енди Митен, регуларни цени ќе има на пиво и скара, буквално фестивал на фудбал. Сите сте добредојдени, ќе има и заедничко одење накај стадион со навивачите, се надевам ви се допаѓа и дека голем број од вас ќе присуствувате. :)

Последно уредено:
http://supercupskopje.com/

Споделувајте ја странава по тоа вашите фан страни, социјални мрежи, пријатели од Англија. Па можеби на некое манчестерско копиле ќе му се усреќи и ќе ги избегне нашиве апаши.

Беји се повредил. А упм![DOUBLEPOST=1500914124][/DOUBLEPOST]Едит: Суспендиран бил. Така ко читам на тел. наслови само. :pos:

Дополнителен бан од УЕФА +2 натпревари.

Беји се повредил. А упм![DOUBLEPOST=1500914124][/DOUBLEPOST]Едит: Суспендиран бил. Така ко читам на тел. наслови само. :pos:

Дополнителен бан од УЕФА +2 натпревари.
Ко чиниш со шмајзер излезе на терен.

Ко чиниш со шмајзер излезе на терен.
Ова за дешавката со Селта Виго, така?
Баш ме интересира дали има суспензии и во нивниот состав. Не дека ќе смени нешто, но ме интересира чисто за аршините. Упм нека фатат веќе и федерацииве, може да почекаат ден пред натпревар да соопштат. Голем хендикеп ќе е за супер купот.

Ова за дешавката со Селта Виго, така?
Баш ме интересира дали има суспензии и во нивниот состав. Не дека ќе смени нешто, но ме интересира чисто за аршините. Упм нека фатат веќе и федерацииве, може да почекаат ден пред натпревар да соопштат. Голем хендикеп ќе е за супер купот.
Не, само за Баји. Да знаеше дека ќе го казнат 3 натпревари мислам и дека ќе го удреше. И ти што викаш, можеа да почекаат уште малце, вакви одлуки треба да се носат ден - два по натпреварот а не две недели пред првиот натпревар.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom