Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
12 јули 2017
Мислења
1
Поени од реакции
0
Луѓе нов сум на форумов а мислам дека и најмал.. Искачав со една другарка 2 месеци и секој ден станувавме поблиски и поблиски.. Пред 3 дена се лапавме и одлучивме никој да не знае.. Сакавме да продолжиме како другари ама после тоа не беше исто. Другиот ден ми пиша дека и фалам и дека има чудни чувства истото ме мачеше и мене.. Она треба да иде на одмор за 2 дена и ќе седи некаде до крај на месецов па планирав да и понудам врска после одмор а во меѓувреме да видиме шо ќе се дешава со нас можеби ќе се изгубат чувствата и сл.. Сакам ваше мислење како поискусни и поголеми.. (не ми е прва девојка иам идено со една 5 месеци и тоа јако бев затрескан)

Член од
12 март 2015
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.215
@aleks104

само калаштура од мкд може да те ебава вмозок за да се вратиш од германија, а ти си и дал 5 годишна виза за неа и дете кое не е твое (од нејзин прв брак) :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

ако си будала да се вратиш во мкд.
отерај ги у три лепе пичке материне и неа и татко и
ако татко и е толку кадарен нека и најди некој што ќе ја земи остаена и со дете.

а ти памет во глата за друг пат. очигледно убаво те влечеле за нос. не знам што карактер и табиет си... можда си некој кавгаџија штом бегаш од стан така лесно или се лутиш, али отвори си ги очите да не останиш со прстот во уста и да си свиркаш цел живот.
гледај си ја златна германија, за жени имаш еден куп... не му се секирај. прибери се и најди некоја што ќе те цени, а фамилијата нејзина за кур ти е... и онака ќе ја гледаш еднаш годишно (особено што живееш во странство).

Член од
19 јули 2014
Мислења
142
Поени од реакции
23
Дечки имам мал проблем.. Веќе 2 недели излагам со едно девојче (5/6 пати) кога со друштво кога сами.... Е сега некој совет како да ја отворам таа тема да видам што мисли што планира за мене ?
Или па од нигде никаде да ја залапам па што биди нека биди ?

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.375
Поени од реакции
43.187
Дечки имам мал проблем.. Веќе 2 недели излагам со едно девојче (5/6 пати) кога со друштво кога сами.... Е сега некој совет како да ја отворам таа тема да видам што мисли што планира за мене ?
Uste 3-4 nedeli pocekaj pa mozda na nejze ke i porasnat muda i ke te zalapa.

Член од
19 јули 2014
Мислења
142
Поени од реакции
23
ХАхах добро де затоа и прашав.. пошто кога тогаш ќе и здосади вака.. Па подобро да превземам нешто..

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.685
Поени од реакции
7.363
Nekoj/a inbox, za sovet?

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
батали муабет прејди на дело

Член од
6 февруари 2014
Мислења
1.016
Поени од реакции
874
ХАхах добро де затоа и прашав.. пошто кога тогаш ќе и здосади вака.. Па подобро да превземам нешто..
Dobro be,gledas deka ne te biva. Sto zenski do sega i site te otkacija. Daj poraboti malku na sebe,educiraj se

Член од
25 декември 2011
Мислења
404
Поени од реакции
185
па не само да ја залапаш, напрај некој романтична вечера, покани ја некаде(ама некаде каде може да останете насамо или каде што сите се драпат), изненади, испијте едно винце и после у напад, уживај во моментот, уживај во ловот, само деспасито, напрај убаво

Член од
6 април 2014
Мислења
5.137
Поени од реакции
6.585
Dali e OK , prifatlivo konverzacija na FB ili Instagram da se zapo4ne so zborot ubava, slatka , zgodna i tn. i dali ovde devojkite na forumot bi vozvratile na takov komentar dokolku go dobile vo poraka?

Член од
12 јуни 2016
Мислења
403
Поени од реакции
84
Од каде си?
Бидејќи и мојот другар е баш во таква иста ситуација па случајно да не си ти тоа?

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Dali e OK , prifatlivo konverzacija na FB ili Instagram da se zapo4ne so zborot ubava, slatka , zgodna i tn. i dali ovde devojkite na forumot bi vozvratile na takov komentar dokolku go dobile vo poraka?
ако сакаш да те испрати во пм во првите 30 секунди слободно пиши го тоа

Kajgana Shop

На врв Bottom