- Член од
- 25 јули 2016
- Мислења
- 1.084
- Поени од реакции
- 950
СДС ја нарекуваат на Сител демек не е таа партија за/на Македонија, тоа М не им го кажуваат.
СДС или ЕСДЕЕС ја нарекуваат откога знам, сеа оти сител така ја викаат дај ќе прекинеме...СДС ја нарекуваат на Сител демек не се македонци, тоа М не им го кажуваат.
А сепак, ми реплицираш.У ред, во секој случај не ни мислев да продолжам да ти реплицирам. Иди дркај си на Заев...
Сител никогаш не напишале или кажале СДСМ, секогаш СДССДС или ЕСДЕЕС ја нарекуваат откога знам, сеа оти сител така ја викаат дај ќе прекинеме...
Уште дестина пати да ги напишат СДС место СДСМ и ќе ги турнат од власт.Сител никога не напишале СДСМ, секогаш СДС
Во право си, јас ја следам Сител уше откога беше медимум на СДСМ, па се до денес.Сител никогаш не напишале или кажале СДСМ, секогаш СДС
Тоа главниот и одговорен уредник така им кажа, а неко пак најверојатно некој друг му има кажано
беа едно време, ама последните 10 години вестите со СДС ги почнуваат со СДС ги завршуваат.Сител подолго време од своето превртливо постоење беа на страната на СДСМ.
Патриотизам по вморонски рецепт.Што е финтава со називот СДС место СДСМ? Некој може да објасни?
Еве ако треба без М ќе ги кажуваме, има да ги закопаме!
Мамицата нивна, М ќе им кажуваме!
Ова народов кога има да чуе СДС без М има целото крадење да ни го заборави! Сместа!
Е па и јас ти кажувам факти, можеби не било случајно или не, или верувале или не, туку беше истата недела кога Џорџ Буш Помладиот беше реизбран за втор претседателски мандат, и истата недела кога се одржа референдумот за задржување на старата територијална организација на локалната самоуправа во Македонија, кој за жал заврши неуспешно поради слаба излезеност на гласачите на истиот.Ниту САД поставија услови не шпекулирај
Разбираш дека ти кажувам факти, големи работи како признавање, ништо помалку под уставно име....
А ти ми реплицираш со "случајно или не" верувале или не...
Мислиш за „херојствата“ и „патриотизмот“ на дпне што не ги ословува предавниците со целосно име?Чудна работа, секој кога ќе каже нешто за СДСМ тука едни исти членови почнуваат да тролаат.
Многу симптоматично...
Не те разбирам ништо, за тоа СДС ли шо викаат збориш?Мислиш за „херојствата“ и „патриотизмот“ на дпне што не ги ословува предавниците со целосно име?
Какви јуначишта, браво!
мал си не ги памтиш времињата пред сител или барем време кога сител беше најголем подржувач на СДСМ.Не те разбирам ништо, за тоа СДС ли шо викаат збориш?
Јас како ЕСДЕЕС(СДС) ги знам(како и многу луѓе) пред сител да почнат да ги нарекуваат...
Е сеа ако некој се вреѓа ради тоа, нема проблем, ќе ги викам СДСМ...
Без решение за спорот за името...нема влез во НАТО. А деновиве сите западни дипломати вклучувајќи го денес и Хојт Ли искажуваат ставови дека ќе го спречат влијанието на Русија на Балканот.Се сложувам дека запад сака решение на спорот за името.
Зошто мислиш запад запнал толку за решение на спорот за името?