Klin
Колце
- Член од
- 6 јануари 2014
- Мислења
- 4.411
- Поени од реакции
- 7.871
Сите шо се огрешиле, а сите не се грешни, може грешам, не знам.СЈО си води случаи за снимките што им ги дадоа, досега во рокот што го имаа тие 18 обвиненија се доволни да однесат во затвор неколку високи функционери на вмро. Јас се надевам дека уште случаи ќе се отворат бидејќи лично не сум задоволен само со овие 18.
Другите криминални активности требаше Зврле да си ги брка ако ги имало, докази нека бара нека апси. Сега му се ближи крајот па касно е, ама имаше време досега, зошто не направил не знам. Сега да се вадиме со тоа абе сите треба да лежат не оди, бидејќи едните можеа веќе да излежат казни, 10 години беа опозиција.
Јас ги плукам спомениците на Тодор Александров, Филип Втори, Воинот на коњ, Ќосето.
Кај нас прво имаш антикорупциска комисија, шо уствари они направиле до сеа не знам, ај да не биде ништо, овој зврле и тој пред него исто, тие наназад уште до кога пак исто...ќе се лажиме или?
Многу е заплеткано клопчето за сами да го отплеткаме, а СЈО нема ни почнато ко шо треба.
Еве еден податок,
Зошто плукаш тогаш баш по овој споменик?. Heraclea Lyncestis also spelled Herakleia Lynkestis(Greek: Ἡράκλεια Λυγκηστίς; Latin: Heraclea Lyncestis; Macedonian: Хераклеа Линкестис, was an ancient Greek city in Macedon, ruled later by the Romans. Its ruins are situated 2 km south of the present-day town of Bitola, Macedonia. It was founded by Philip II of Macedon in the middle of the 4th century BC.