Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Раиола ќе биде новиот агент на Верати. Епа сега нека засука ракави Еди xD

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

R

red.devil

Гостин
Абе, ја имам таргет да стигнам до друга галаксија ама... Ако ја повтори он ланската сезона, поголема е веројатноста мојот таргет да се оствари. :Д

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Дали стварно размислуваат за трампа на Марсијал со Перишич?
Се надевам дека не. Ако толку е запнат Мурињо нека пукне 50ка Еди и тоа е, само да не се чепка по Марсиал.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Дали стварно размислуваат за трампа на Марсијал со Перишич?
Не е трампа бе луѓе, за едногодишна позајмица притискаат агентот на Марсијал и Интер. Ама и ко така не чини работата.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Интер ја одбиле понудата од 45+5 милиони евра за Перишиќ и сакале и Марсијал да биде вклучен во договорот не само пари. Се надевам нашите не ни размислуваат да го дадат Марсијал за Перишиќ.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
Добро бе јас стварно не знам што не ги одјебат нашите веќе еднаш. Очигледно си играат кур ташак, кажи им да се носат и готово, мислиш овој Перишиќ е единствено крило во фудбалот упм.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Добро бе јас стварно не знам што не ги одјебат нашите веќе еднаш. Очигледно си играат кур ташак, кажи им да се носат и готово, мислиш овој Перишиќ е единствено крило во фудбалот упм.
Не ме чуди и тоа, памтиш што бидна со Мората :D

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
И бам го гледаш Санчез договорен

Санчез би бил најдоброто можно засилување за Манчестер, ама после Ван Перси нема никаква шанса тоа да се случи. А како би легнал по десната страна наместо Лингард.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom