Се надевам дека не. Ако толку е запнат Мурињо нека пукне 50ка Еди и тоа е, само да не се чепка по Марсиал.Дали стварно размислуваат за трампа на Марсијал со Перишич?
Не е трампа бе луѓе, за едногодишна позајмица притискаат агентот на Марсијал и Интер. Ама и ко така не чини работата.Дали стварно размислуваат за трампа на Марсијал со Перишич?
Не ме чуди и тоа, памтиш што бидна со МоратаДобро бе јас стварно не знам што не ги одјебат нашите веќе еднаш. Очигледно си играат кур ташак, кажи им да се носат и готово, мислиш овој Перишиќ е единствено крило во фудбалот упм.
Епа буквално истото треба да им го направат.Не ме чуди и тоа, памтиш што бидна со Мората![]()
И бам го гледаш Санчез договоренЕпа буквално истото треба да им го направат.![]()
И гледаш фо земаат најдобриот малд играч на сите времиња Сусо (бивш од Ливерпул) за 60 Милиони.Епа буквално истото треба да им го направат.![]()
Санчез би бил најдоброто можно засилување за Манчестер, ама после Ван Перси нема никаква шанса тоа да се случи. А како би легнал по десната страна наместо Лингард.И бам го гледаш Санчез договорен
Sent from my SM-A310F using Tapatalk