- Член од
- 24 јуни 2016
- Мислења
- 1.222
- Поени од реакции
- 2.460
Дигао братот на Кака поигра на неколку утакмици за Милан и поќе ни трага ни глас од него
Според Википедија има еден натпревар за Милан, ама реално и тој му е многу. Исто тешко дека можеш да заборавиш некој што воопшто не го знаешДигао братот на Кака поигра на неколку утакмици за Милан и поќе ни трага ни глас од него
Za Milan navivam zato go znam imase nekolku nastapi mislam deka odbrana igrase kolku od tie bile na oficijalni natprevari neznamСпоред Википедија има еден натпревар за Милан, ама реално и тој му е многу. Исто тешко дека можеш да заборавиш некој што воопшто не го знаеш![]()
Овој гол не се забораваСамо не заборавај дека таа сезона Графите имаше полни 30 години. Остана уште 2 после во Волфсбург и толку е, не беше млад како Џеко за да му претстои некоја позначителна кариера.
Против легендите на Баерн - Ренсинг, Лел, Отл, Брено, Одо...Овој гол не се заборава
Направи трансфер во Шпанија, Малага мислам или така нешто, ама не направи ништо посериозно.Што се случи со Буонаноте, нели имаше сообраќајка по негова вина и сите во колата починаа освен него? Ако не те мрдне вакво нешто, не знам што.
Признај дека на фб страната на Premier League го виде видеото, па ти текна на него.Мортен Гамст Педерсен уште да ми ти бил активен играч![]()
Ја заврши кариератаГди је Филип Мексес?![]()