Прaти му ги преку брзa пoштa брзo е и ефтинoDali ima nekoj koj ke odi za strimica do Lazar Mladenov??? Sakam da pratam dokimenti a nemozam licno da odam??? Ili e od strumica pa da se dogovorime, pisete mi ve molam!!
ДАБЧ во Софија ли ????Значи ќе работат (издаваат произход) и во Август? Изгледа не се сите на колективен одмор.
Која среда ,денес ли ?Sreda... ke zasesava sovetot po drzavjanstvoke ima novosti
![]()
ДаДАБЧ во Софија ли ????
a sto ima vrska sovetot po drzavjanstvo so parlamentot?!Која среда ,денес ли ?
Дека проверив на http://parliament.bg/ не видов такво нешто?[DOUBLEPOST=1500461340][/DOUBLEPOST]
Да
Не незнам,јас си помислив дека нешто преку парламент ке оди,дека имаше нели скоро комисија.a sto ima vrska sovetot po drzavjanstvo so parlamentot?!![]()
Zasedava sovetot po drzavjanstvo sekoja sreda. Znaci 4 pati vo mesecot i tie gi razgleduvaat nasite dokumenti i odlucuvaat koj ke dobie drzavjanstvoНе незнам,јас си помислив дека нешто преку парламент ке оди,дека имаше нели скоро комисија.
Хахахаха.....
Ili viceprezidentot odlucuva... haha... mene me odobrija pa viceprezidentot me proveruva sega... nekoj veli treba da se nosi dokumenti... nekoj ne. Samo sto dobiv mail od Veliko trnovo, go nasle dedo mi vo arhivite od vtora sv vojna.. i pak trosoci... cekanja...Zasedava sovetot po drzavjanstvo sekoja sreda. Znaci 4 pati vo mesecot i tie gi razgleduvaat nasite dokumenti i odlucuvaat koj ke dobie drzavjanstvo![]()
Za dodjdes do viceprezidentot mora prvo sovetot po drzavjanstvo da te odobriIli viceprezidentot odlucuva... haha... mene me odobrija pa viceprezidentot me proveruva sega... nekoj veli treba da se nosi dokumenti... nekoj ne. Samo sto dobiv mail od Veliko trnovo, go nasle dedo mi vo arhivite od vtora sv vojna.. i pak trosoci... cekanja...
Normalno, no i viceprezidentot sega e prepreka. Ispagja... sto ako sovetot te odobril a viceprezidentot ne ti dava potpis?Za dodjdes do viceprezidentot mora prvo sovetot po drzavjanstvo da te odobri