VOLK2234
еврофоб и хомоскептик
- Член од
- 16 септември 2008
- Мислења
- 5.517
- Поени од реакции
- 4.387
AgreeПа подобро од Данска да гледа примери отколку од Казахстан ама IQ собна температура ти е IQ собна температура.
AgreeПа подобро од Данска да гледа примери отколку од Казахстан ама IQ собна температура ти е IQ собна температура.
...ауууу не ми се верува човече, зарем толку ниско спадна владеачката партија да на вакво осетливо место постави ваков егземплар и наместо да ја дигне економијата на државата тој самиот треба да се дигне? леле, не знае ни каде се наоѓа, ни што сака да каже!!Shto mu e na chovekov...minister za neshto. Ushte da kazhe:
"Zbunite zavesu, spustio sam se!
Не знам за сдс, дпне сигурно ги бираше според интелигенција - не смееа да ја имаат и за среќа партијата врие од такви. На "слатки маки" беше паторот кога ги бираше како шупливи тикви - кој ќе треба да се покаже како поголем полтрон и лижиг'з.Јако, јако...
Гледам, кадрите на Сдсм се бирани според интелегенција.
Научи прво да користиш alt + shift пред да споделуваш големи мисли од малиот мозок. Или таму кај што си пребеган од Македонија не ти даваат кирилична подршка.Me zaintrigira ova tvoe:" Ебаве чобаните претешки со најлошиот хумор на планетава"
Hmmm, a jas ubeden deka chobanite/ovcharite imaat izvonredno chustvo za humor, onoj tezhok, hard rock humor na svoj ili tugj rachun, seedno. Da kazhesh deka bilo shto e najlosh primer na PLANETAVA ti mora dasi nekoja "supernatural" edinka, neshto kao Hristos ili Mohamed, Buda, Mozes....upotrebata na zborot "ebave" e izlishna, deplasirana vo najmala raka.
Nма разлика!Не знам за сдс, дпне сигурно ги бираше според интелигенција - не смееа да ја имаат и за среќа партијата врие од такви. На "слатки маки" беше паторот кога ги бираше како шупливи тикви - кој ќе треба да се покаже како поголем полтрон и лижиг'з.
Neznam..Najverojatno sum go slushnal onaka "u prolazu"..Jас сум искрено шокиран што го знаеш зборот депласиран. Најсериозно.
Диме и жени вртеше еден куп. Ќе ми збори после оној Манојловски имало педери во ДПМНЕ...Nма разлика!
Барем Диме Спасов знаеше да каже 2 реченици со растојание помало од 1 минута помеѓу нив.
... и јас прв пат гледам после точка на реченица да се продолжи нова реченица со голема буква со зборот „или“ па никој не ти коментира, ал си тука, ал си преку десет планини, ама кога се нема одговор во рамките на коментарите што се наместо, имате интересна појава на граматички излив и разбира се секоја запирка и точка се мери дали е на точно место поставенаНаучи прво да користиш alt + shift пред да споделуваш големи мисли од малиот мозок. Или таму кај што си пребеган од Македонија не ти даваат кирилична подршка.
Нека врти и овој што сака, но со оглед на тоа во какво друштво е, само да се пази грб да не врти.Диме и жени вртеше еден куп
Плус вмро го има на нивна страна оној што ја тепаше Шеќеринска како што кажа ти бил татко на загинат бранител од Вејце.Nма разлика!
Барем Диме Спасов знаеше да каже 2 реченици со растојание помало од 1 минута помеѓу нив.
Него уствари супер му беше говорот, ама ете, злобните вмровци го земаа видеото и му направија компјутерска монтажа,Али не се откажувајте, продолжете со едитирање на видеа од обраќања во собрание.
Да, ме фати. Морам сега и одговор да ти дадам на суштинското прашање за Данска Тевдовски.... и јас прв пат гледам после точка на реченица да се продолжи нова реченица со голема буква со зборот „или“ па никој не ти коментира, ал си тука, ал си преку десет планини, ама кога се нема одговор во рамките на коментарите што се наместо, имате интересна појава на граматички излив и разбира се секоја запирка и точка се мери дали е на точно место поставена![]()
Ова е доволен доказ дека ти твојата багра сте ретартирани.Македонија треба да земе пример од земји како Бангладеш и Таџикистан.
...ти можеш да браниш, да извлекуваш, да оправдаш што сакаш, факт дека не смее било која партија ваков дебакал на прв човек во министерство, не е во прашање ораторски или нараторски способности, проблемот дека момчево е самобендисано мисли дека многу знае мавкајќи со тие прстињата и правејќи гримаси како кој знае колку јак експерт по економија, едноставно ми го срами министерството за економија тој не знае самиот што зборува ниту поврзано зборува, алооооо прв човек - министер е, не е детска градинка !!!"Досетки" за ораторските способности на некој министер од страна на фанови на некој што нема прифатено НИЕДЕН ТВ ДУЕЛ, нема одговорено НИЕДНО НЕДОГОВОРЕНО ПРАШАЊЕ и никогаш не зборувал БЕЗ ДА ЧИТА.
Бијонсе ГТФО!