Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 септември 2016
Мислења
21.709
Поени од реакции
37.692
Shto mu e na chovekov...minister za neshto. Ushte da kazhe:
"Zbunite zavesu, spustio sam se!

...ауууу не ми се верува човече, зарем толку ниско спадна владеачката партија да на вакво осетливо место постави ваков егземплар и наместо да ја дигне економијата на државата тој самиот треба да се дигне? леле, не знае ни каде се наоѓа, ни што сака да каже!!
Оооооооо Б_ранко каде си ?? види што ти се прави од твојата партија која некогаш беше поим!!! ...
...овој дефинитивно ќе конкурира и на К_атето да и го земе првото место за „најнаратор“ ! :facepalm:

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
Јако, јако...

Гледам, кадрите на Сдсм се бирани според интелегенција.
Не знам за сдс, дпне сигурно ги бираше според интелигенција - не смееа да ја имаат и за среќа партијата врие од такви. На "слатки маки" беше паторот кога ги бираше како шупливи тикви - кој ќе треба да се покаже како поголем полтрон и лижиг'з.

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.883
Поени од реакции
36.937
Me zaintrigira ova tvoe:" Ебаве чобаните претешки со најлошиот хумор на планетава"

Hmmm, a jas ubeden deka chobanite/ovcharite imaat izvonredno chustvo za humor, onoj tezhok, hard rock humor na svoj ili tugj rachun, seedno. Da kazhesh deka bilo shto e najlosh primer na PLANETAVA ti mora dasi nekoja "supernatural" edinka, neshto kao Hristos ili Mohamed, Buda, Mozes....upotrebata na zborot "ebave" e izlishna, deplasirana vo najmala raka.
Научи прво да користиш alt + shift пред да споделуваш големи мисли од малиот мозок. Или таму кај што си пребеган од Македонија не ти даваат кирилична подршка.

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
Не знам за сдс, дпне сигурно ги бираше според интелигенција - не смееа да ја имаат и за среќа партијата врие од такви. На "слатки маки" беше паторот кога ги бираше како шупливи тикви - кој ќе треба да се покаже како поголем полтрон и лижиг'з.
Nма разлика!

Барем Диме Спасов знаеше да каже 2 реченици со растојание помало од 1 минута помеѓу нив.

Член од
20 јули 2014
Мислења
3.368
Поени од реакции
8.944
Член од
7 септември 2016
Мислења
21.709
Поени од реакции
37.692
Научи прво да користиш alt + shift пред да споделуваш големи мисли од малиот мозок. Или таму кај што си пребеган од Македонија не ти даваат кирилична подршка.
... и јас прв пат гледам после точка на реченица да се продолжи нова реченица со голема буква со зборот „или“ па никој не ти коментира, ал си тука, ал си преку десет планини, ама кога се нема одговор во рамките на коментарите што се наместо, имате интересна појава на граматички излив и разбира се секоја запирка и точка се мери дали е на точно место поставена :icon_lol:

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
"Досетки" за ораторските способности на некој министер од страна на фанови на некој што нема прифатено НИЕДЕН ТВ ДУЕЛ, нема одговорено НИЕДНО НЕДОГОВОРЕНО ПРАШАЊЕ и никогаш не зборувал БЕЗ ДА ЧИТА.

Бијонсе ГТФО!

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.883
Поени од реакции
36.937
Nма разлика!

Барем Диме Спасов знаеше да каже 2 реченици со растојание помало од 1 минута помеѓу нив.
Плус вмро го има на нивна страна оној што ја тепаше Шеќеринска како што кажа ти бил татко на загинат бранител од Вејце.

Каки курац џабе му школо на Тевдовски покрај таква величина како старецот.

Али не се откажувајте, продолжете со едитирање на видеа од обраќања во собрание. Тоа е тајната на успехот и враќање на спасителите на власт.
Кај и да е ќе запали, еве уште едно две видеа да биднат и на коњ е вмро, се врти народот.

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
Али не се откажувајте, продолжете со едитирање на видеа од обраќања во собрание.
Него уствари супер му беше говорот, ама ете, злобните вмровци го земаа видеото и му направија компјутерска монтажа,
се со цел да го понижат и да му го нарушат угледот на гореспоменатиот министер.

А за школото...
Џабе ти е школо, ако немаш муда.

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.883
Поени од реакции
36.937
... и јас прв пат гледам после точка на реченица да се продолжи нова реченица со голема буква со зборот „или“ па никој не ти коментира, ал си тука, ал си преку десет планини, ама кога се нема одговор во рамките на коментарите што се наместо, имате интересна појава на граматички излив и разбира се секоја запирка и точка се мери дали е на точно место поставена :icon_lol:
Да, ме фати. Морам сега и одговор да ти дадам на суштинското прашање за Данска Тевдовски.

Точно е Тевдовски е глупав што сака Македонија да стане како Данска. Македонија треба да земе пример од земји како Бангладеш и Таџикистан. Впрочем после 450 илјади гласа дадени за криминална банда сметам дека 10,050 денари минималец е превисок за оваа држава.

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
Македонија треба да земе пример од земји како Бангладеш и Таџикистан.
Ова е доволен доказ дека ти твојата багра сте ретартирани.
Или пак дишете у тоа мозокот.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.709
Поени од реакции
37.692
"Досетки" за ораторските способности на некој министер од страна на фанови на некој што нема прифатено НИЕДЕН ТВ ДУЕЛ, нема одговорено НИЕДНО НЕДОГОВОРЕНО ПРАШАЊЕ и никогаш не зборувал БЕЗ ДА ЧИТА.

Бијонсе ГТФО!
...ти можеш да браниш, да извлекуваш, да оправдаш што сакаш, факт дека не смее било која партија ваков дебакал на прв човек во министерство, не е во прашање ораторски или нараторски способности, проблемот дека момчево е самобендисано мисли дека многу знае мавкајќи со тие прстињата и правејќи гримаси како кој знае колку јак експерт по економија, едноставно ми го срами министерството за економија тој не знае самиот што зборува ниту поврзано зборува, алооооо прв човек - министер е, не е детска градинка !!! :facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom