- Член од
- 10 март 2009
- Мислења
- 1.300
- Поени од реакции
- 1.161
Pred toa kakov ti bese statusot?Kolku se ceka na sleden status na pregled od viceprezidenta, I sto e sledno???
Pred toa kakov ti bese statusot?Kolku se ceka na sleden status na pregled od viceprezidenta, I sto e sledno???
finalnaPred toa kakov ti bese statusot?
i od finalna naednas pregled od viceprezident? toa e cudnofinalna
Od 8do12meseci zavisi kaj sekoj e razicnoKolku se ceka promena od zadolzitelna vo sledniot status?
Ne znam??? I mene mi e cudno... da ne me odbijat????i od finalna naednas pregled od viceprezident? toa e cudno
Kako ti e celiot status? Napravi copy pasteNe znam??? I mene mi e cudno... da ne me odbijat????
Od maj mi e na finalna... da ne imam nekoj problem.so dokumentite[DOUBLEPOST=1500314346][/DOUBLEPOST]See ceka od 2-3meseci ako sve e ok ke imas ukaz,a moze I viceprezidentot da te vrati na dopolnitelna pa pak uste najmal 8-12meseci
Pocekaj. Tesko mi e od tel. Od komp. Ke pratam ko ke stignamKako ti e celiot status? Napravi copy paste
Ne bi rekol sve ke bide ok samo da ne te vratat na dopolnitelna,samo vreme ke to odzemat drugo nisto.Od maj mi e na finalna... da ne imam nekoj problem.so dokumentite
Ne znamNe bi rekol sve ke bide ok samo da ne te vratat na dopolnitelna,samo vreme ke to odzemat drugo nisto.
И ние со браќа шо сме исто.Neznam vie sto ste so stari dokumentite se plasite ,vie sigurno ke zemite drzavjanstvo .nie koi sme.preku bracedi,tetki,strini,potvrdi,treba da ni kazat biva ili ne I posrednicive I nadleznive organi vo bugarija definitivno treba da se proiznesat veke ednas.dosta go drzat ljugjevo vo neizvesnost veke 3-4god.