Google drive? Ама требит за то да му го остам пасс на некој овде за тој на мој акаунд да уплоадира и јас да го симнам нели?Може некој да ти ги upload - ира на дропбокс или драјв па ти да си ги спуштиш од таму.
Не, може да се направи шер на содржината и таа да се гледа во различни акаунти.Google drive? Ама требит за то да му го остам пасс на некој овде за тој на мој акаунд да уплоадира и јас да го симнам нели?
Па на Џон више еднаш му го збрцаа. Цела среќа за некојси бог на светлината пак се крена.Санса е во право исто толку колку што и Џон е во право. А тоа дека е глупа, глупа е и немат збор. Убаво ја праша Џон како ќе станам паметен, ако те слушам тебе?
Кога ќе стави маска, автоматски станува тој лик и глас и се.Ок како за почеток, потсетување и експозиција кој каде е и што прави. Само делот со Арја на почеток, малце веќе ми е претерување, претварање на женско во 90-годишен старец и со глас и со стас малце ми е тешко да го сварам.
Другото ми се допадна, Џон и Санса посебно и нивните различни гледања на владеењето.
Од сите работи во серијава, тоа не ти е логично?Не ми е баш логично ама ај
Сцената ни прикажува до која крајност ликот на Sam е подготвен да оди за The Night's Watch и Jon Snow. Плус сега тука се и Gilly со бебето, мотив повеќе да истрае во намерата. Убаво ја доловија жртвата која ја дава во ултимативната борба со зимата и White Walker-ите. Кинематографија 101.toa so sem bese odvratno i gubenje na dragoceni minuti so lajna drugo e ok ke ima so da se vidi