Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Да.[DOUBLEPOST=1500298574][/DOUBLEPOST]
А 2 пати се женеше.
Па мене ми кажа дека пробувал нешто со името да направи, и ми кажа дека ти се налутил зошто не си му дал да сврши во тебе.
Што ако се женел 2 пати? Знаеш колку педери има што имаат девојки само за да не бидат плукани? А овој во партија која демек е против педерите треба да признае дека е педер. :pos:

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Реизбор на судиите или специјално судско одделение е најефикасното решение. Можно е и со ваквата поставеност на работите Груевски да заврши во затвор, тефтер-судиите самите ќе почнат да се изземаат од случаите каде што е замешан Груевски или другите од врвот на ДПМНЕ -- да го осудат немаат храброст, но и опструкција на правдата е сериозно дело, па одговорноста ќе му ја препуштат на некој друг судија.
Да, ама е можно насилство. Со аболиција сите мирни. Црвенковски беше мудар. За да нема тензии, го аболицираше Заев. И сега може тоа.[DOUBLEPOST=1500298845][/DOUBLEPOST]
Па мене ми кажа дека пробувал нешто со името да направи, и ми кажа дека ти се налутил зошто не си му дал да сврши во тебе.
Што ако се женел 2 пати? Знаеш колку педери има што имаат девојки само за да не бидат плукани? А овој во партија која демек е против педерите треба да признае дека е педер. :pos:
ОК, јас не се „зафркавам“. Милошоски немал никаква можност да прави нешто и да сакал да прави. Никој во МК нема, ако не е наредено од оние кои можат.
А за педерлукот не знам. Гледам, ти си доста запознат со тоа. Веројатно тие работи ти се блиски...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Ѕидот у апелација :pos:
Сеа ќе ти објасни Пина дека ако биде месец дена -20 темелите на куќата ќе се поместат или дека ако е +50 целзиус во Јапонија, стаклата ќе се стопат или некој друг небитен спин муабет.

Ебате рисјанинот никаков што се разведува и го сквернави бракот и зборот што го дал пред Господа. Амин.
И Гвујо исквернави збор даден пред Бога :(

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Да, ама е можно насилство. Со аболиција сите мирни. Црвенковски беше мудар. За да нема тензии, го аболицираше Заев. И сега може тоа.[DOUBLEPOST=1500298845][/DOUBLEPOST]
ОК, јас не се „зафркавам“. Милошоски немал никаква можност да прави нешто и да сакал да прави. Никој во МК нема, ако не е наредено од оние кои можат.
А за педерлукот не знам. Гледам, ти си доста запознат со тоа. Веројатно тие работи ти се блиски...
Грујо му се јавува на Милошоски за помош, Милошоски му вика ај ако не да пробаме вака и вака, Грујо му вика ај ќе видиме. Значи двајцата пробуваат, затоа реков заедно со Грујо пробал.
Друга работа за аболициите што викаш. Дали аболиција за Грујо ќе значи дека е виновен и дека вие што гласавте за вмро веќе нема да ги гласате бидејќи Грујо ќе е аболициран криминалец?
И уште нешто, ако има судска пресуда за затвор, немири и протести ќе завршат со скршени глави и нозе ама не на полицијата.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.358
Поени од реакции
84.580
Ебате рисјанинот никаков што се разведува и го сквернави бракот и зборот што го дал пред Господа. Амин.
Да, да, рисјани се они.
Што на Велики Петок (утре дента од Смилковско) прават ѓезме со сите видови месо на светов.

Член од
20 јули 2014
Мислења
3.359
Поени од реакции
8.910
Имаше една аболиција за твоиве, не пројде нешто мирно...

Член од
14 август 2006
Мислења
45.358
Поени од реакции
84.580
И уште нешто, ако има судска пресуда за затвор, немири и протести ќе завршат со скршени глави и нозе ама не на полицијата.
Јато предавници кои ги предале националните интереси за да слугуваат за бедни трошки, кај својот газда, кој е уберпредавник и криминалец.
Полицијата во овој случај би требло да замижи при пречекорувањата на употреба на сила. И јавноста исто.

S

silmarillion

Гостин
Да, да, рисјани се они.
Што на Велики Петок (утре дента од Смилковско) прават ѓезме со сите видови месо на светов.
Рисјани се. Ќе шернат три поста семе синапово и дека иконата во Велгошти чудесно проплакала ќе шернат пост од Св. Петка за среќа со пријатели.

После тоа имаш фора 40 дена да се разведуваш, да ебеш курви, да праиш бело, моети све.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.312
Поени од реакции
15.474
Знаеш колку педери има што имаат девојки само за да не бидат плукани? А овој во партија која демек е против педерите треба да признае дека е педер. :pos:
Gi pomina site blagonadežni advokatki...onie što amkaat za rabota vo Skopje isto....da ne zboruvam za onie koi sakaa da se falat deka "bile na večera so ministerot":pos: ....vo studenski isto ne beše baš svetec...i ako zgora na toa gi pominal i maškite...alal da mu e.....:cuc:

Последно уредено:
Член од
14 август 2006
Мислења
45.358
Поени од реакции
84.580
Рисјани се. Ќе шернат три поста семе синапово и дека иконата во Велгошти чудесно проплакала ќе шернат пост од Св. Петка за среќа со пријатели.

После тоа имаш фора 40 дена да се разведуваш, да ебеш курви, да праиш бело, моети све.
Чак и тие христијани што никад не постат и се христијани на фејсбук само, чак и тие барем на Велики Петок не го праат тоа што го правел врвот на УБК.
На страна што таа фешта е само ден после Смилковско, а УБК е најповикан да дејствува по случајот.

Член од
1 ноември 2005
Мислења
2.142
Поени од реакции
1.256
Сеа ќе ти објасни Пина дека ако биде месец дена -20 темелите на куќата ќе се поместат или дека ако е +50 целзиус во Јапонија, стаклата ќе се стопат или некој друг небитен спин муабет.

И Гвујо исквернави збор даден пред Бога :(
Toa za temelite i -20 mesec dena e fizichka pojava, zakon na prirodata i nema vrska ni so VMRO nitu so SDS, a na +50 stakloto ne se topi i si funkcionira normalno, a za asfaltot e drugo "dvajse".
Aha dzidot bil raspukan...vikni obichen dzidar ke go sredi toa za 2 saata i ni luk jal ni luk mirisal.:toe:.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom