Сте се запрашале ли зошто форумските подржувачи на груевски, што се со два грама мозок, не се расправаат овде сега, не ја бранат таа негова кауза. Него само ретардиранотиов шлљам, што сам се закопуе и со кој се спрдаат сите.
... за кого ова се однесува? некако не си одреден, оти како читам од некои овде што те знаат од порано баш Ти си гласал за тоа што осудуваш сега други? не верувам дека спадна до толку сам себе да се наречеш „шљам“?
... синоќа во 21:30 ч во најмакедонски град среде одржување на фиеста Пиво Фест 2017 влегов во самопослуга да купам сладолед оти немам поверење на кафанскиот сладолед, ми се згади од македонштината, дали бил Гвујац или Зајо мене не ми е важно, важно ми е дека некои ги испарти овие две госпоѓи ( многу арогантни, несимпатични и безобразни) со папири на УЈП се размавкаа во самопослугата со запишување записник за не знам што пронајдено ,,во 21:30 ноќе спроти недела дошле на терен во центарот на Прилеп за време на Пиво Фест“ погадна позасмрдена работа немам доживеано !