Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.960
Поени од реакции
41.243
Нема врска ова Скопјани Охриѓани, кај и да беше купов истото ќе се десеше, да се брукаме пред светот. А ни тој што издава станови/соби нема да се збогати за 200 евра од ноќ, ни па Англичанецот ќе осиромаши за 200 евра. Битно срамот поштено си го изедовме. Тоа со кафичите тек сега следува.

S

silmarillion

Гостин
Се редат коцките Ибра да остане. Интер го барале Марсиал .!.

Сте слушнале за пазарн економија. Понудата е иста побарувачката 10-20 пати поголема. И цената каква треба да биде?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Која е таа пазарна економија за еден викенд? Понуда побарувачка правило неможе да важи за земја како Македонија во која се на се преку цела година има 2 автобуса и три авиона туристи и тоа доодени холанѓани. Плативме брдо пари за реклами на CNN и кај све не за да донесеме туристи за сега вака да ја оплескаме шансата која никад пак нема да се повтори. Уосталом ситниот цигански менталитет наш уште еднаш на дело се покажува.

Таков друг народ без визија без воља за иднина и само да мисли да го накрми тој селскиот мев од денес за утре, историјата никад не видела.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Марсиал за Перишиќ бе :icon_lol:
Абе на позајмица го барале ама глупости тоа, ќе им ја платат изгледа целата сума.
Се редат коцките Ибра да остане. Интер го барале Марсиал .!.

Која е таа пазарна економија за еден викенд? Понуда побарувачка правило неможе да важи за земја како Македонија во која се на се преку цела година има 2 автобуса и три авиона туристи и тоа доодени холанѓани. Плативме брдо пари за реклами на CNN и кај све не за да донесеме туристи за сега вака да ја оплескаме шансата која никад пак нема да се повтори. Уосталом ситниот цигански менталитет наш уште еднаш на дело се покажува.

Таков друг народ без визија без воља за иднина и само да мисли да го накрми тој селскиот мев од денес за утре, историјата никад не видела.
НЕ ВРЕДАТ НИ ЗЛАТНИТЕ КАРТИЧКИ!
На навивачката група на Манчестер Јунајтед од Словенија ѝ се случило нешто сосема друго. На педесетина навивачи кои биле уредно пријавени за доаѓање во Скопје со автобуски превоз, со резервирани и платени хотелски соби, одеднаш нашите хотелиери им вадат информација дека златната картичка на операторот кој ја води групата во Скопје, нема покритие и не може да бидат повлечени пари од сметката. Инаку, се знае како, кому и на кој начин му се издава златна картичка. На оние со дебело банковно конто. Но тоа не важи за скопските хотелиери, кои и во овој случај посакале да се збогатат. На Словенците им е кажано повторно да аплицираат, но со други цени, далеку повисоки од првичните. Секако, нема да се случи тоа и групата „Јунајтед“ од Словенија во моментов бара алтернатива за сместување.
„Да ни ја дадеа цената на почеток, веројатно, ќе платевме, но не на ваков начин“, реагирале Словенците.
Не знам која е поголема беда, да ти кажат дека gold card-от ти е одбиена или да ти кажат дека има најавен терористички напад.

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Штета што не го лапнавме Кајл Вокер ...

Од оф-топик тематика, беда од нација сме со ваква хотелиерска "етика". Се надевам дека ќе следат ригирозни казни за лакомите.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

:icon_mrgr:

I had the opportunity to go to the former Yugoslavia with Hadjuk Split but, with the war there, that was never going to happen. My mom would never let me go!

Кај те пушта твојата балканска мајка на ратно поле негде :icon_lol:

Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.075
Поени од реакции
1.573
Љуџе бе море еј...немам мн време па не сум воопшто активен по форуми. Е сеа прашањето е кај може да им понудам на нашите од енглеска сместување за ич пари за два-тројца. Во Кичево но сепак за некој може поарно него ли Солун, Београд итн...

Член од
14 април 2012
Мислења
32.966
Поени од реакции
67.755

Aко ова не е фотошоп... ова се страшни бројки.

Последно уредено:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
@Џонтра Волта те бараат погоре ^ :D

Нека прекинат бе Марсијал и Лингард да се прават Мејведер и МекГрегор, како недоквакани делуваат на видеата.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
@vidooq
Вистински се бројките од статистиката. Намерата е и Перишиќ да го храни Лукаку со доста топки во текот на натпреварот знаејќи на неговата корпулентност во нападот.

Член од
17 август 2014
Мислења
3.760
Поени од реакции
6.171

Aко ова не е фотошоп... ова се страшни бројки.

Abe mislsih Perisic istite brojki ke gi ima vo premier liga? Aj vidi kolku asistencii imashe Mikhtaryan pred da dojde vo Man Utd, ustvari aj ke ti kazham jas da ne se macish, 11 gola i 20 asistenci na 31 natprevar. Daleku poteshka e premier ligata za da gi ocekuvate istite brojki od Miki i Perisic da gi ima ko vo Bundes i Seria A.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.966
Поени од реакции
67.755
Abe mislsih Perisic istite brojki ke gi ima vo premier liga? Aj vidi kolku asistencii imashe Mikhtaryan pred da dojde vo Man Utd, ustvari aj ke ti kazham jas da ne se macish, 11 gola i 20 asistenci na 31 natprevar. Daleku poteshka e premier ligata za da gi ocekuvate istite brojki od Miki i Perisic da gi ima ko vo Bundes i Seria A.
Полека, полека...

Каде гледаш дрка моите очекувања за Перишиќ се исти како и оние од Серија А ? Сликата ја ставив заради ставката Нафрлени топки...

Од корна немаме дадено гол од оној на Погба против Лестер.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
За Бундесот се слагам ама за Серие А не баш. Евра баш збореше дека потактички се игра во Серие А, поинаков е стилот на игра и не можеш цело време да напаѓаш. Мислам дека на тип на играч како Перишиќ, барем од тоа што го опишуваат интерашиве би му лежела ПЛ, ќе видиме каква ќе е реалноста, дали и воопшто ќе се договорат. Мада познавајќи го Вудвард, ќе му ја исполни желбата на Мурињо.

R

red.devil

Гостин
Точна е бе. Лани во лига имал креирано околу 80 шанси.

@red.devil hhhhhhhhh LingahahahahharxD :D:icon_mrgr::icon_mrgr::D
Me утепа брааааат. 250 нафрлања 6,7,8 асистенции. Топ. Се гледа дека е играчиште...[DOUBLEPOST=1500141300][/DOUBLEPOST]
Полека, полека...

Каде гледаш дрка моите очекувања за Перишиќ се исти како и оние од Серија А ? Сликата ја ставив заради ставката Нафрлени топки...

Од корна немаме дадено гол од оној на Погба против Лестер.
Затоа кросевите кои што ќе завршуваат во трет ред публика магично ќе направат да се растурат од голови од корни.

Кој ви е овој муабет, Перишиќ нема ни да ја помириса топката кога ќе се изведува корна а не па оној да изведува, и врапчињата знаат зошто е таргет на Мурџо.

Kajgana Shop

На врв Bottom