Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Bonucci is pushing to join Milan and that's why negotiations are progressing with a fast rate, according to @cmdotcom

Milan want to close the deal for Bonucci in a short time, according to @PietroMazzara

Ја кренаа нашиве цела Италија на нозе :D

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
И 40 + Де Шиљо нека дадат само да не го вклучуваат и Ромањоли.
Тие 7 мил плата што се планирани за топ играч се предвидуваше дека бидат за напаѓач, а сега по шпекулациите можно е да се дадат и на дефанзивец.

André Silva will fly with Milan for the China tour after all, according to Milan TV

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.772
Поени од реакции
11.790
Milan offer €30m+De Sciglio, Juventus ask for €35m+De Sciglio [Sky]

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Сеа ќе почнат Скај со различни понуди. Прво дека бараат 35 мил и Де Шиљо. Па 40 мил без Де Шиљо. :D

C

Castiel

Гостин
И според Педула јуве бара 40 милиони чисти без де шиљо.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Фала што ни кажа ние не знаеме.

Од Јувентус сакаат двата договори да бидат посебно. И не планираат да понудат повеќе од 10 мил за Де Шиљо а бараат 40 мил за Бонучи

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.529
Andre Silva dobrovolno go skratil odmorot za 5-6 dena samo da ide so timot u Kina(y)(y)

Inace ova za Bonucci uste sum skeptik i ne mi se veruva taka da ne prarm muabet na taa tema posebno deka toj sam baral transfer u Milan.

Inace Torino prifatile da gi zemat u dilot za Beloti Paleta, Nijang i go sakale Lapadula, samo pokraj ovie igraci Mirabeli trebal da ja podigne sumata za kesh, navodno ovoj im ponudil Paleta, Nijang i 30 mil

Aubemajang do utre ako ne zamine u Kina kje bide realna trasfer cel, ako Celzi ne se umesa.

Na kraj kje zavrsimo so Kalinic i Kjaer mesto Bonuci i Beloti/Aubemajang ali ok, neka ima muabet na temava :pos:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Нека биде најчитан фан клубот

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

P

PewDiePie

Гостин
Na kraj kje zavrsimo so Kalinic i Kjaer mesto Bonuci i Beloti/Aubemajang ali ok, neka ima muabet na temava :pos:
Да знаеш дека ова чиста вистина ќе испадне :icon_lol:

Иначе шокојкур тргаат по Бонучи кога немаме ни асален средњак ни асален партнер на Силва :tapp:

Оф леле,тешко нас,ептен не искомплексираа БиГ и дуплираме на позиции кај што не е итно али ај

Член од
21 октомври 2009
Мислења
1.534
Поени од реакции
2.418
Неам пишано на темава 100години.
Ептен сум скептик за ова што се случува со Кинезиве. Се оди на се или ништо за следната година.

Бонучи, просечен 30 годишен дефанзивец :sick:
и тоа за 45 милиони.
Средината нека играат умрените Соса и Монтоливо.А се стегаме за 5 м за Биглија.
Ова пара можеше да се вложи многу попаметно. Хамес, Ковачич, Ален, Кампл ...

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Дечки Палета и Запата ни се дефанзивци моментално а вие Бонучи го викате просечен дефанзивец, момакот секое лето има понуди од Сити,Барса и Челзи.

Одличен трансфер ако се оствари, се знае колку е битна одбраната у Италија а и во Европа општо и палец нагоре од мене за ваков потег.

Башка не сфаќате каков удар ќе биде ова врз Јуве и каков сигнал ќе испратиме со потпишување на играч од негов калибар.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Просечен мислиш во тим се` уште ги имаме Неста и Малдини.
30 мил ќе не фати ако тие го земат Де Шиљо. И 40 нека е ако Јувентус се спремни да го продадат. Крај ако не успее и со Кјаер би бил задоволен.

Најголемо засилување ќе биде и плус со тоа ќе го ослабнат најголемиот конкурент, а ние конечно во тим ќе имаме добра одбрана што е најважно во Италија, а не клупа со Запата и Палета. Ќе го изгубат најдобриот дефанзивец, а ние ќе им го дадеме најлошиот.

Треба партнер за Силва и замена за Монтоливо и Бертолачи, но и искусен играч до Ромањоли и Мусачио.
Билд пишаа дека се понудени 60 мил. Веста и е од Газета, ама ако нема ништо тие не шират секакви шпекулации. :cautious: Ако навистина е одобрен плус буџет за топ играч имаме шанси и за Белоти доколку не успеат со Обамејанг. И Калинич, моментално се е подобро од Бака.

Ако завршиме со Бонучи и Белоти може да се прогласи за тим со најдобар трансфер период. Не дека досега имавме лоши трансфери.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.580
Поени од реакции
5.586
Неам пишано на темава 100години.

Бонучи, просечен 30 годишен дефанзивец :sick:
и тоа за 45 милиони
Ај не пишуај уште 100 године!

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Bonucci is one step away from joining Milan. Deal could already be closed tonight seeing that Milan want to take him to China

Не знам до крај колкав е буџетот за играч од средниот ред. Ја да сум од Рома собери им го Раџа и понуди му плата од 6 мил :свиркам:
DEkP8mYWsAEUF6F.jpg DEPDo_vW0AAkfNl.jpg

Kajgana Shop

На врв Bottom