Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Член од
5 мај 2016
Мислења
1.330
Поени од реакции
856
Сакам со НАЈнајубавиот кајганџија да се запознам:love:

Член од
21 септември 2016
Мислења
831
Поени од реакции
1.136
Ќе треба да дознаеш некогаш уз кафе/чај/алкохол муабет. :)
Mislam deka bi imale i nekoi zaednicki temi na muabet imav slicen stil pred 7/8 godini goth/punk, antifa mislam deka imas takov nekoj stil ako ne se lazam a i ne e bitno sekako mi izgledas kako cool lik, pa u nekoja prilika moze kje se pogodime na isto mesto
измешајте чај од кафе со алкохол и уз тоа напрајте си муабет
Ili moze uz irsko ete kombinacija od kafe i alkohol:D

Член од
5 мај 2016
Мислења
1.330
Поени од реакции
856
Море олош народ:facepalm:
Убаво си одговорив на прашањето од темата, моја желба и кој ви патлак виси под нос да се истопорите, значи толку да се биде идиот да не се воздржиш да прокоментираш:boksix:
Мислењето беше да се нашалам, да фрлам јадица и очекувано знам кои се закачуваат(едни исти).
Има на форумов неколку членови кои ме воодушевуваат со нивната смиреност и култура во постовите, интелигентни, одмерени...секоја им чест...Е богме, за нив и би се откажала од анонимноста и со задоволство би прочаскала :masa:

@Шкорпион ми е фаворит а со него во друштво би сакала да биде @Bodhidharma... Има уште 4 или 5 особи, но ќе ги споменам некој нареден пат:)

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Има на форумов неколку членови кои ме воодушевуваат со нивната смиреност и култура во постовите, интелигентни, одмерени...секоја им чест...Е богме, за нив и би се откажала од анонимноста и со задоволство би прочаскала :masa:
Pitanje e dali oni bi sakale da prochaskaat so tebe mori pufletino?!
I magareto ti bese nogu interesen edno vreme i non stop mu pisuvase privatni poraki dodeka ne si ja pokaza pravata spijonska i susumigava priroda i zatoa pocna da te ignorira.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.367
Поени од реакции
84.600
Значи веќе еднаш ти реков, кричри ко тебе и бијонс ни со стап не би ги допрел. Џабе ти е ова ласкање.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.367
Поени од реакции
84.600
Каде те спомнав тебе!???:eek:
Не ме спомена директно, но ме опиша сосема точно.
смирен - јас сум секогаш апсолутно смирен
културен - и тоа сум (повеќе од што треба)
одмерен - па не знам поодмерен од мене некој
интелигентен - тој сум (нема потреба од лажна скромност)

Не заебавај, не може до толку да се поклопува ама баш све така случајно.

Kajgana Shop

На врв Bottom