- Член од
- 5 мај 2016
- Мислења
- 1.330
- Поени од реакции
- 856
Сакам со НАЈнајубавиот кајганџија да се запознам![Љубов :love: :love:](/styles/default/xenforo/smilies/inlove.png)
![Љубов :love: :love:](/styles/default/xenforo/smilies/inlove.png)
За жал, најубавиот кајганџија не може да ве смисли ни тебе ни бијонс.Сакам со НАЈнајубавиот кајганџија да се запознам![]()
За жал, најубавиот кајганџија не може да ве смисли ни тебе ни бијонс.
Си ја чува невиноста за првата брачна ноќ.Дефинирај морал.![]()
Немаше потреба да одговараш у мое име но сепак ти благодарам, го кажа она што и јас би го кажал.За жал, најубавиот кајганџија не може да ве смисли ни тебе ни бијонс.
Mislam na karakterni kvaliteti, mozebi greska sum ne znam kolku moze da se sudi spored forumski postovi, moj licen vpecatok samo.Дефинирај морал.![]()
Ќе треба да дознаеш некогаш уз кафе/чај/алкохол муабет.Mislam na karakterni kvaliteti, mozebi greska sum ne znam kolku moze da se sudi spored forumski postovi, moj licen vpecatok samo.![]()
Mislam deka bi imale i nekoi zaednicki temi na muabet imav slicen stil pred 7/8 godini goth/punk, antifa mislam deka imas takov nekoj stil ako ne se lazam a i ne e bitno sekako mi izgledas kako cool lik, pa u nekoja prilika moze kje se pogodime na isto mestoЌе треба да дознаеш некогаш уз кафе/чај/алкохол муабет.![]()
Ili moze uz irsko ete kombinacija od kafe i alkoholизмешајте чај од кафе со алкохол и уз тоа напрајте си муабет
Najubavijo sigurno neke da se zapoznava so 50 godisni pufli.Сакам со НАЈнајубавиот кајганџија да се запознам![]()
Pitanje e dali oni bi sakale da prochaskaat so tebe mori pufletino?!Има на форумов неколку членови кои ме воодушевуваат со нивната смиреност и култура во постовите, интелигентни, одмерени...секоја им чест...Е богме, за нив и би се откажала од анонимноста и со задоволство би прочаскала![]()
Значи веќе еднаш ти реков, кричри ко тебе и бијонс ни со стап не би ги допрел. Џабе ти е ова ласкање.Има на форумов неколку членови кои ме воодушевуваат со нивната смиреност и култура во постовите, интелигентни, одмерени...секоја им чест...Е богме, за нив и би се откажала од анонимноста и со задоволство би прочаскала![]()
Каде те спомнав тебе!???Значи веќе еднаш ти реков, кричри ко тебе и бијонс ни со стап не би ги допрел. Џабе ти е ова ласкање.
Не ме спомена директно, но ме опиша сосема точно.Каде те спомнав тебе!???![]()