Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.395
- Поени од реакции
- 26.386
Абе така од лигавење и си напишав пошо објавија за него, па ме закопааЗашо бараш потпишан дрес од акаунт на Бундеслига?
Значи ко што пишав ако си прочитал убавоОва е неточно.
Доколку Баерн ја активира опцијата за купување - матичниот клуб нема никаква можност да реагира. Не е ова проба, па ај ќе одлучи Реал да го задржи пошто станал ѕвер.
Има 3 вида позајмици:
- фиксни, во кои играчот се враќа во матичниот клуб
- позајмица со ОПЦИЈА за купување после истекот во која матичниот клуб го нема финалниот збор
- позајмица со ОБВРСКА за купување на играчот после истекот на истата
Како што реков - со ваков договор матичниот клуб е со врзани раце. Нешто што ти тврдеше дека не е така и дека матичниот клуб одлучувал само. А дали е таков договорот - секако дека да. Овакви трансфери на вакво ниво не се прават со обавезни "Леси се врача кучи" позајмици.Значи ко што пишав ако си прочитал убавоуште нема подетално официјално , само ... on loan deal .... е сеа ако ти знаеш подетални информации каков е договорот Ок.
Ја пишав од перспектива на тоа што читам, најпоише по шпанскиве медиуми ти по германските, некои викаат само позајмица, некои со опција да се купи , па некој пишуе за 35, 40 некој 60 мил и такодаље.
А дали е моето точно или не, или твоево, пишав и пак ќе ти пишам, ќе видиме)
П.с. Хамес е ѕвер , не е прашање дали ќе стане![]()
Ништо посебно де, така се крева цена.Што ќе бара Харт во mufc жити се? :О
Ќе биде прв голман.Што ќе бара Харт во mufc жити се? :О
Пишав еднаш во сериа а темата дека Јуве има добра иднина во Доларума одма миланезите ми се нафрлија како демек ќе останел во Милан цела кариера, Милан во срцето му бил незнам шо бла бла
AC Milan keeper Gianluigi Donnarumma will not be signing a new contract with the club. His current deal is up in 2018. (Source: Sky Sports)![]()
Многу причини.Само не ми е јасно зашто се насмеани...
Нека ви е со среќа