Фудбалски/трансфер дискусии

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
За Бакајоко и Ридигер нема ни интерес од горе споменатите клубови така да и ќе успее Челзи да ги потпише.
И не верувам дека Конте ќе си даде оставка поради тоа што не успеал Лукаку да го потпише.
За Бакајоко имало од Јунајтед. За Канте имаше од Јунајтед.
Шо лупам,секој збор е точен. :kafence:
Секако. Само тоа дека немаше менталитет кога си отиде го погоди :D

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Нема поента да се објаснувам.
Па нема поента пошо не си у право.

Ко ја пред 2 години да земев да се објаснувам као Кондогбија не ни бил можеби у план а го бркавме месец дена и на крај Интер ни го собра за 5 минути.

Јасно е дека Челзи и Конте го сакаа и пробаа да го донесат Лукако ама фејлнаа, шо е тешко да се признае тоа?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Па нема поента пошо не си у право.

Ко ја пред 2 години да земев да се објаснувам као Кондогбија не ни бил можеби у план а го бркавме месец дена и на крај Интер ни го собра за 5 минути.

Јасно е дека Челзи и Конте го сакаа и пробаа да го донесат Лукако ама фејлнаа, шо е тешко да се признае тоа?
Каде реков јас дека не бил Лукаку во план? Сигурно не им текнало вчера онака да пратат понуда :D
Стварно сметам дека се убаво си објаснувам, ваљда никој не ме чита ко што треба :D

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Каде реков јас дека не бил Лукаку во план? Сигурно не им текнало вчера онака да пратат понуда :D
Стварно сметам дека се убаво си објаснувам, ваљда никој не ме чита ко што треба :D
А ја кај реков дека ти викаш оти не ви бил у план?

Ова е фејл на Челзи и овој фејл може да ги кошта тренер.

Ви остана уште Мората и ако не му го донесете тој за брзо време може пак да го враќате Гус Хидинк.

Последно уредено:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.649
Поени од реакции
88.388
Даглас Коста во Јуве, позајмица од 10 милиони со можност да се откупи за 30

W

wicked_1

Гостин
Кога ги читаш обидиве за спин на @Донев , за малку па ке успее да те убеди дека Конте не го сакал Лукаку во Челси, кога сите поупатени новинари со месеци наназад викаат дека Лукаку му бил примарна трансфер цел за напаѓач.
Тие што пратеа подобро знаат дека прикаските на поупатените новинари беа цело време : "Conte prefers Morata, but board wants Lukaku", и ова се влечеше со месеци се до пред некој ден кога излезе ова дека Конте сеа наводно умира по Лукаку. :))))

Изедначија 75 ама одбија да му платат на Раиола циганот рекет... 100 милиони премногу им е за Лукаку, тоа е.

C

Castiel

Гостин
Тие што пратеа подобро знаат дека прикаските на поупатените новинари беа цело време : "Conte prefers Morata, but board wants Lukaku", и ова се влечеше со месеци се до пред некој ден кога излезе ова дека Конте сеа наводно умира по Лукаку. :))))

Изедначија 75 ама одбија да му платат на Раиола циганот рекет... 100 милиони премногу им е за Лукаку, тоа е.
Секако дека Конте го сакал Мората. Секако. Поради трансфер како Мората си отиде од јуве ама сега магично го сакал во челзи

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

W

wicked_1

Гостин
Нормално дека Мората е прва цел.
Не ми е многу веројатно и тоа, општо клубот не беше locked in да бара напаѓач прво.

Сандро е една од трансфер целите пример, Бакајоко исто.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.388
Поени од реакции
26.378
Луис Муриел од Сампдорија во Севиља
Алексис Санчез во Сити
Лемар во Арсенал
Коста од Баерн во Јуве
Фегули од Вест Хем во Галатасарај

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491

Ај дај нешто вакво од пред во период од денес па до пред 10-15 дена.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Konte go sakase lukako dodeka bese vo Juve.

Kajgana Shop

На врв Bottom