ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.778
- Поени од реакции
- 43.993
Руни стигнал во тренинг центарот на Евертон, до вечер трансферот ќе биде официјален.
За Бакајоко имало од Јунајтед. За Канте имаше од Јунајтед.За Бакајоко и Ридигер нема ни интерес од горе споменатите клубови така да и ќе успее Челзи да ги потпише.
И не верувам дека Конте ќе си даде оставка поради тоа што не успеал Лукаку да го потпише.
Секако. Само тоа дека немаше менталитет кога си отиде го погодиШо лупам,секој збор е точен.
Па нема поента пошо не си у право.Нема поента да се објаснувам.
Каде реков јас дека не бил Лукаку во план? Сигурно не им текнало вчера онака да пратат понудаПа нема поента пошо не си у право.
Ко ја пред 2 години да земев да се објаснувам као Кондогбија не ни бил можеби у план а го бркавме месец дена и на крај Интер ни го собра за 5 минути.
Јасно е дека Челзи и Конте го сакаа и пробаа да го донесат Лукако ама фејлнаа, шо е тешко да се признае тоа?
А ја кај реков дека ти викаш оти не ви бил у план?Каде реков јас дека не бил Лукаку во план? Сигурно не им текнало вчера онака да пратат понуда
Стварно сметам дека се убаво си објаснувам, ваљда никој не ме чита ко што треба
Се погодив.Секако. Само тоа дека немаше менталитет кога си отиде го погоди
Тие што пратеа подобро знаат дека прикаските на поупатените новинари беа цело време : "Conte prefers Morata, but board wants Lukaku", и ова се влечеше со месеци се до пред некој ден кога излезе ова дека Конте сеа наводно умира по Лукаку. )))Кога ги читаш обидиве за спин на @Донев , за малку па ке успее да те убеди дека Конте не го сакал Лукаку во Челси, кога сите поупатени новинари со месеци наназад викаат дека Лукаку му бил примарна трансфер цел за напаѓач.
Секако дека Конте го сакал Мората. Секако. Поради трансфер како Мората си отиде од јуве ама сега магично го сакал во челзиТие што пратеа подобро знаат дека прикаските на поупатените новинари беа цело време : "Conte prefers Morata, but board wants Lukaku", и ова се влечеше со месеци се до пред некој ден кога излезе ова дека Конте сеа наводно умира по Лукаку. )))
Изедначија 75 ама одбија да му платат на Раиола циганот рекет... 100 милиони премногу им е за Лукаку, тоа е.
Не ми е многу веројатно и тоа, општо клубот не беше locked in да бара напаѓач прво.Нормално дека Мората е прва цел.
Ај дај нешто вакво од пред во период од денес па до пред 10-15 дена.Тие што пратеа подобро знаат дека прикаските на поупатените новинари беа цело време : "Conte prefers Morata, but board wants Lukaku", и ова се влечеше со месеци се до пред некој ден кога излезе ова дека Конте сеа наводно умира по Лукаку. )))
Изедначија 75 ама одбија да му платат на Раиола циганот рекет... 100 милиони премногу им е за Лукаку, тоа е.