На Челзи и да им бил главна цел за во нападот, сигурно чекале да ја разрешат ситуацијата со Коста. Затоа што екстремно глупо би било да дадат 100 милиони за нов напаѓач и после да испадне дека Коста не си оди. Ете уште не може да се разреши тоа и затоа ваљда и немало понуда од Челзи за Лукаку до вчера. Сега кога Јунајтед се вмеша ете пратиле и они. Ама, многу е чудно сето ова. Да беа сигурни дека сакаат и треба да го донесат, не верувам дека би пратиле таква понуда со која сепак пак Јунајтед има предност. Доколку биле па спремни да понудат повеќе од Јунајтед, зошто не изедначиле само, па тие дополнителните да му ги дадат на Раиола. Дополнително па не верувам Евертон да прифатиле иста или малце поголема понуда од Челзи затоа што тешко дека Јунајтед во тој случај би им го дал Руни со истите услови како што им го дава сега.Tи очекуваше дека Евертон ке излезе и ке каже, да, прифативме 2 понуди? Тие и за нашата вчера викаа дека не е прифатена.
Можеби тебе ти нема логика, но... Вашите заспаа за овој трансфер.
Па не е форсирање, така си е. Си отиде од Јуве пошто не му купуваа играчи што ги сака, еве што му се дешава у Челзи, 0 играчи купени, го избрка Коста сеа ќе нема со кој да игра.Ајде, знам и јас да форсирам вакви муабети на памет, па ќе си ќутам сега
Не би ме чудело, дури и би го поддржал. Ама ќе збориме на први септември за ова, а не на осми јули. Според гласините, Бакајоко и Рудигер му ги договорија веќе, се чека само официјализирање. За Сандро би требало да притиснат пак, и ќе остане само напаѓачот, доколку си оди Коста. А моментално се очекува да се врати и да тренира со Челзи задутре. Ако му ги донесат другите играчи што ги сака, верувам дека нема да му е проблем Мората да дојде како напаѓач, сепак цела година се збореше дека него го преферира, а само последнава недела дека уствари Лукаку го сакал.Па не е форсирање, така си е. Си отиде од Јуве пошто не му купуваа играчи што ги сака, еве што му се дешава у Челзи, 0 играчи купени, го избрка Коста сеа ќе нема со кој да игра.
Лани исто, освен Алонсо другите играчи нит ги знаел нит ги познавал.
Да не се чудите ако му ја здува у мај месец.
Затоа викам, може не му зимаат ништо што сака и уште неделава ќе напушти, а може и не. Може ќе испадне дека стварно рачунал на Лукаку и ќе реши да си оди, а може и немаат врска тие приказни. Затоа е глупо да форсираме сега такви муабети, а поима немаме што се случува.Konte na vtoriot den od pripremite si zamina od juve, otkako se izjasna za novata sezona.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Ама си лупна сега и ти на памет, секоја честАу донев моуд
Кога си отиде од Челзи немал менталитет и слично,па за кога изглегоа шпекулации ова лето за во Челзи,топ играч,новиот надпросечен играч,договорен е во Челзи 100% иде,за на крај кога заврши во Јунајтед ништо посебно од играч.
Честитки фанови на утд за бентеке(џони мајсторе) и да ви флопне ко што ви флопна погба(маринети).
Шо лупам,секој збор е точен.Ама си лупна сега и ти на памет, секоја чест