Фудбалски/трансфер дискусии

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Муабетите ти се извадени од контекст,сега пишуваме за едно,тогаш за друго..ако фатам да ви копам мислења од пред една година тешки бламажи има тука да паднат и за тебе кога се резилеше со Баерн и Јувентус па затоа не провоцирај..не гледаш потенцирам на Интер и Милан,и Севиља и Спортинг..за двете работи сум во право[DOUBLEPOST=1499510860][/DOUBLEPOST]

Џони на сите ви поставува ФАКТИ а вие пробвате да го свртите муабетот за да докажите спротивно од нешто што е очигледно,Џонтра на приемр што е толку очаен пробва да откопува мислења од пред година дена каде ги споредвав СПОРТИНГ И СЕВИЉА за да ми докажи нешто што нема врска со муабетот..ако фатам јас да откопувам мислења како ти лично се резилеше со Бентеке ќе испадни смешно па ќе видиме кој влезе во тркало на среќата
Ако сакаш споредувај Севиља и Младост Лучани. Не може еднаш да викаш дека Севиља се бори како лав во домашно првенство и завршува у топ5 секоја сезона а сеа да викаш биле топовско месо, само за да истераш теорија некаква.

И за Дортмунд исти курац, нели не можеш да ги споредиш со Наполи и Рома, пред тоа си рекол обратно а ја бранеше Борусија прво коа викавме дека е `фидер` клуб на Баерн.

п.с никогаш не поставуваш факти, не си фантазирај.

ЕДИТ. Не може еднаш факт да ти биде Севиља е лавовска екипа а после топовско месо. -Е вакви самопрогласени факти користиш.
Мора човек да биде очаен и да ти бара стари факти, пошто факт е факт нели.^

R

red.devil

Гостин
Јас се навраќам за да ти дообјаснам,не знам дали намерно се инаетиш или што и да е ама муабетот ти немаше никаква логика дека Хофенхајм и Лајпцих биле пред Дортмунд во Германија поради една сезона:pos:
Абе чоек ти не дочитуваш. Уште во наредниот пост ти пишав дека претерувам со тоа и користам екстреми како тебе. Толку е тешко да сфатиш?

И после се чудам зошто изигруваш експерт за се. Ти поставив сто прашања одговори само на едно и тоа погрешно го имаше сфатено. :pos:
Значи листава е според твоите критериуми што ми ги болдира, со исклучок на тоа што јас не давам големо значење на втора фаза лш.

Вчера имав време па ај се заебавав ама сега морам да излезам, ако имам нерви ќе продолжам покасно со тебе. Мора да те вратиме во колосек. ;)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Абе чоек ти не дочитуваш. Уште во наредниот пост ти пишав дека претерувам со тоа и користам екстреми како тебе. Толку е тешко да сфатиш?

И после се чудам зошто изигруваш експерт за се. Ти поставив сто прашања одговори само на едно и тоа погрешно го имаше сфатено. :pos:
Значи листава е според твоите критериуми што ми ги болдира, со исклучок на тоа што јас не давам голем значење на втора фаза лш.

Вчера имав време па ај се заебавав ама сега морам да излезам, ако имам нерви ќе продолжам покасно тебе. Мора да те вратиме во колосек. ;)
Сега тоа што ги спомна Наполи,Рома и Спортинг екстреми се?..знајш каква бламажа кажа со тоа што напиша МНОГУ ПОВЕЌЕ ТИТУЛИ?..барем информирај се пред да почнуваш да пишиш со мене бидејќи јас не сум Џонтра да ти враќам со hehe постови

Екстреми беа Хофенхајм,Лапцих и Леверкузен разбрав за тоа ама ти потенцирав дека немаш основа за да се пуштиш во екстреми,барем јас секогаш ја имам за разлика од тебе во вакви случаеви.

Јас ти одговорив на сите прашања,не знам дали го вртиш муабетот ама можиш едноставно да ги поставиш прашањата каде јас едноставно што ти ги поставив аргументите и да го разрешиме еднаш случајот.

Ти не даваш големо значење на втората фаза на ЛШ ,тоа е твое лично мислење и јас го почитувам..јас мислам дека сепак е успех каков таков и доказ за констатност.

За излегвање излези,немаме цел ден тука да се докажуваме на форумот,подоцна и јас ако можам ќе ти пишам за да ти докажам дека грешиш

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ако сакаш споредувај Севиља и Младост Лучани. Не може еднаш да викаш дека Севиља се бори како лав во домашно првенство и завршува у топ5 секоја сезона а сеа да викаш биле топовско месо, само за да истераш теорија некаква.

И за Дортмунд исти курац, нели не можеш да ги споредиш со Наполи и Рома, пред тоа си рекол обратно а ја бранеше Борусија прво коа викавме дека е `фидер` клуб на Баерн.

п.с никогаш не поставуваш факти, не си фантазирај.

ЕДИТ. Не може еднаш факт да ти биде Севиља е лавовска екипа а после топовско месо. -Е вакви самопрогласени факти користиш.
Мора човек да биде очаен и да ти бара стари факти, пошто факт е факт нели.^
Значи Севиља е подобра од Спортинг и историски и во костантност и играчки и во секој можен фудбалски сегмент,значи тоа се бори како Лав го пишав за домашното првенство дека имаат џинови за конкуренција а не сиромашни екипи од 20-30 милиони евра што му вреди цел тим.

Борусија можеби е(беше) фидер клуб на Баерн ама вакви такви се втора сила во Германија и по успесите(секоја сезона нокаут фаза) се во Топ 10,Наполи и Рома неможат ЛШ преку квалификации да фатат ТОЛКУ ОД СПОРЕДБАТА

факти се дека Дортмунд од 5 сезони се 4 пати во нокаут фаза,факти се дека Наполи и Рома кога играат во квалификации за ЛШ губат од кој ќе стигнат,факти се дека и Рома и Наполи кога играат во групната фаза неможат да фатат нокаут и кога ќе фатат веднаш се збришани...сакаш други факти да ти кажам?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Значи Севиља е подобра од Спортинг и историски и во костантност и играчки и во секој можен фудбалски сегмент,значи тоа се бори како Лав го пишав за домашното првенство дека имаат џинови за конкуренција а не сиромашни екипи од 20-30 милиони евра што му вреди цел тим.

Борусија можеби е(беше) фидер клуб на Баерн ама вакви такви се втора сила во Германија и по успесите(секоја сезона нокаут фаза) се во Топ 10,Наполи и Рома неможат ЛШ преку квалификации да фатат ТОЛКУ ОД СПОРЕДБАТА

факти се дека Дортмунд од 5 сезони се 4 пати во нокаут фаза,факти се дека Наполи и Рома кога играат во квалификации за ЛШ губат од кој ќе стигнат,факти се дека и Рома и Наполи кога играат во групната фаза неможат да фатат нокаут и кога ќе фатат веднаш се збришани...сакаш други факти да ти кажам?
Па нели се топовско месо? Лавот коа се бори не е топовско месо, топовско месо се газели и антилопи.

Прво договори се, можеме или не можеме да ги споредуваме Наполи и Рома со Борусија.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Па нели се топовско месо? Лавот коа се бори не е топовско месо, топовско месо се газели и антилопи.

Прво договори се, можеме или не можеме да ги споредуваме Наполи и Рома со Борусија.
Топовско месо во ЛШ.

Можите да ги споредувате ама не се на нивно ниво..ете и Барса со Јувентус можиш да ги споредваш ама не значи дека се на исто ниво

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Топовско месо во ЛШ.

Можите да ги споредувате ама не се на нивно ниво..ете и Барса со Јувентус можиш да ги споредваш ама не значи дека се на исто ниво
б.png

Нели во ЛШ?

Па нели не можеш да споредуваш екипи ко Наполи и Рома со Борусија која е константна секоја сезона?
oh wait, Рома и Наполи 5 сезони по ред завршуваат на првите 3 позиции во Италија, зборувај ми за втора германска сила и умрени Наполи и Рома hhhhhhhhhhhhh

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Се е под контрола :masa::kafence:
Сега и очигледно е дека Челзи е клубот со кој се има договорено Лукаку, ама никако не би се осудил да мислам дека е завршена работата. Со Лукаку секако е лесно да се договориш, ама со Евертон ќе биде премногу тешко. Ќе ни извадат над 80 милиони, а секако ќе мора и он да притисне повеќе за да го пуштат.
https://www.instagram.com/p/BVuL4XKgggK/?taken-by=rlukaku9&hl=en

Лукаку на Инстаграм најверојатно најавува трансфер во Челзи. Не го посакував, ама тоа е, ајде и за Луиз бев скептичен па на крајот испадна добро во 3-4-3.
Во ЛА е, а Челзи сегде низ светот има отворено вакви игралишта. Не значи ништо, со Евертон не се договорени уште. Ама би требало да биде :D
веќе се потпишани Лукаку, Бакајоко и Кабаљеро(Кабажеро) :cautious:. Само се чека на 1ви јули со најк договоро за да ги претстават со нови дресој! ;)
П.С. Мора да се задржи Абрахам за вгодина, сношти го гледав на Еуро У21 растура дечкото. Потсеќа на ДиДи многу!!!

Член од
14 април 2012
Мислења
32.865
Поени од реакции
67.400

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Прегледај го приврзокот 173971

Нели во ЛШ?

Па нели не можеш да споредуваш екипи ко Наполи и Рома со Борусија која е константна секоја сезона?
oh wait, Рома и Наполи 5 сезони по ред завршуваат на првите 3 позиции во Италија, зборувај ми за втора германска сила и умрени Наполи и Рома hhhhhhhhhhhhh

Добро што сакаш да ми кажиш со тоа што напишав и во домашното првенство а претходно Лавој..дека се подобри од Спортинг?

Одиме со цртање

Дортмунд 2013-2017

-Финале во ЛШ/ 2-ро место
-1/4 финале во ЛШ/2 место/финале куп/освоен супер куп на Германија
-1/8 финале во ЛШ/7дмо место/финале куп/освоен супер куп на Германија
-// 2 место/финале куп
-1/4 финале во ЛШ/3 место/освојувач на купот на Германија

Рома 2013-2017

-// 6сто место//финале куп
-//2ро место//
-испадна во групна фаза//2ро место//
-1/8 финале/3-то место
-квалификации на Лш//2-ро место//

Наполи 2013-2017

-// 2-ро место//
-испаднаа во групна фаза/ 3-то место /освојувач на купот на Италија
-квалификации на ЛШ/ 5-то место/ освоен супер куп на Италија
-// 2-ро место //
-1/8 финале во ЛШ//3-то место

И ти сега со вакви бројки сметаш дека Наполи и Рома се на исто ниво?:.ајде дома

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Добро што сакаш да ми кажиш со тоа што напишав и во домашното првенство а претходно Лавој..дека се подобри од Спортинг?

Одиме со цртање

Дортмунд 2013-2017

-Финале во ЛШ/ 2-ро место
-1/4 финале во ЛШ/2 место/финале куп/освоен супер куп на Германија
-1/8 финале во ЛШ/7дмо место/финале куп/освоен супер куп на Германија
-// 2 место/финале куп
-1/4 финале во ЛШ/3 место/освојувач на купот на Германија

Рома 2013-2017

-// 6сто место//финале куп
-//2ро место//
-испадна во групна фаза//2ро место//
-1/8 финале/3-то место
-квалификации на Лш//2-ро место//

Наполи 2013-2017

-// 2-ро место//
-испаднаа во групна фаза/ 3-то место /освојувач на купот на Италија
-квалификации на ЛШ/ 5-то место/ освоен супер куп на Италија
-// 2-ро место //
-1/8 финале во ЛШ//3-то место

И ти сега со вакви бројки сметаш дека Наполи и Рома се на исто ниво?:.ајде дома
Па дека рече Наполи и Рома можеме со Борусија Дортмунд да ги споредуваме, затоа. Тука негде се бе, константи сите 3 екипи.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Па дека рече Наполи и Рома можеме со Борусија Дортмунд да ги споредуваме, затоа. Тука негде се бе, константи сите 3 екипи.
:facepalm:

Значи ИСТО НИВО(како што сакаше да ми потенцира ред девил) И СПОРЕДБА не е исто

Kajgana Shop

На врв Bottom