Џ
Џонтра Волта
Гостин
Ако сакаш споредувај Севиља и Младост Лучани. Не може еднаш да викаш дека Севиља се бори како лав во домашно првенство и завршува у топ5 секоја сезона а сеа да викаш биле топовско месо, само за да истераш теорија некаква.Муабетите ти се извадени од контекст,сега пишуваме за едно,тогаш за друго..ако фатам да ви копам мислења од пред една година тешки бламажи има тука да паднат и за тебе кога се резилеше со Баерн и Јувентус па затоа не провоцирај..не гледаш потенцирам на Интер и Милан,и Севиља и Спортинг..за двете работи сум во право[DOUBLEPOST=1499510860][/DOUBLEPOST]
Џони на сите ви поставува ФАКТИ а вие пробвате да го свртите муабетот за да докажите спротивно од нешто што е очигледно,Џонтра на приемр што е толку очаен пробва да откопува мислења од пред година дена каде ги споредвав СПОРТИНГ И СЕВИЉА за да ми докажи нешто што нема врска со муабетот..ако фатам јас да откопувам мислења како ти лично се резилеше со Бентеке ќе испадни смешно па ќе видиме кој влезе во тркало на среќата
И за Дортмунд исти курац, нели не можеш да ги споредиш со Наполи и Рома, пред тоа си рекол обратно а ја бранеше Борусија прво коа викавме дека е `фидер` клуб на Баерн.
п.с никогаш не поставуваш факти, не си фантазирај.
ЕДИТ. Не може еднаш факт да ти биде Севиља е лавовска екипа а после топовско месо. -Е вакви самопрогласени факти користиш.
Мора човек да биде очаен и да ти бара стари факти, пошто факт е факт нели.^