Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.636
Поени од реакции
1.208
Преку таквиот со Кучка на фб и овде,не глеам дека има да понуди нешто што Кеси го нема.

P

PewDiePie

Гостин
хех баш.....класични фански ракции се ова,посебно на навивачи на Милан. Додека беше тука беше најголемо ѓуле,тотален антиталент за фудбал во било која форма и облик,само трчањето му беше јака страна,не знам како успеваше на таа брзина секогаш да биде лошо позициониран и да прави лоши стартови во дефанзива,во напад ќе ја земе топката ќе претрча играч,два и ќе замине со се топка во публика,или ќе ја опали надвор од стадион. Колнет до трето колено после секоја утакмица а сеа се трескате од земја леле куцооо :pos:

Дури и не му извадија лоша пара,6 милиони за играч ко него е ок сума.

И Лападудла сакам да го шитнат,знам дека и за него ќе плачете :свиркам::icon_lol: ама од такви играчи ко нив,ко поли што "играат со срце" а без мозок и талент дојдовме до питачки стап.

Башка што мора да се собере некој денар....соса со полиција не можеш да го избркаш.

Член од
18 јули 2008
Мислења
636
Поени од реакции
122
Најавуваат бенг у 2 ипол, не знам дали на Донарума договорот или некој опасен бенг друг, мене мање више ме боли кур за пичлето мало, али и тоа како ќе ме израдува еден Модрич или Белоти.

P

PewDiePie

Гостин
Бенгот е официјализирање на Конти ваљда,или Донарума......

За такви бенгови ќе си причекаме и сами кажаа дека сега ќе продаваат.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Убаво си пишуваше дека е официјализирње на Конти.

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Биља или како и да се пишува името на овој не се појавил на првиот тренинг на Лацио.

:icon_lol::icon_lol:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Mirabelli: "For the midfield we are evaluating some names. You [the media] were brave to discover Biglia, but there are other secret names."

Ако го земеме Биглиа нема да знаеме кои се тие други имиња. :D

Преставувањето на новите играчи. (y) За секој е исто без разлика дали трансферот е 40 мил и позајмица. Од пречек на аеродром, медицински прегледи, посета на музејот и потпишување на договорот.
IMG_20170707_154331.jpg

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Мирабели му вика на Конти на претставувањето: “Имај пријатен одмор и коа ќе се враќаш види некако да исчезне оваа жолта ствар на главата што ја имаш“ :pos:

Каков брат. Сеа ми е јасно зошто Мирабели настојувал Гатузо да се врати во Милан. Ќе ги стројат ќе им ебат мамицата мамина.

Увек постои можност да се усерат вакви играчи кои имале една добра сезона засега, поготово во Италија, ама мислам дека Конти беше најдоброто што можеше да се купи од Аталанта сезонава, испробан е колку - толку во Серие А, а и на Милан очајно му требаше ваков хардкор пазар, па што сака нека биде. 80% од новите трансфери да ги биде, ќе биде топ.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.527
Мирабели му вика на Конти на претставувањето: “Имај пријатен одмор и коа ќе се враќаш види некако да исчезне оваа жолта ствар на главата што ја имаш“ :pos:

Каков брат. Сеа ми е јасно зошто Мирабели настојувал Гатузо да се врати во Милан. Ќе ги стројат ќе им ебат мамицата мамина.
.

"Тргни го тоа жутото од глава, немој да ме срамиш" така му рекол :icon_lol:

Иначе сите играчи што се купени летото родени после 1990/та (y)

Член од
14 мај 2013
Мислења
1.240
Поени од реакции
507
Se spekulira za nekojsi Nicolas De la Cruz od Liverpool,Montevideo.Igra plejmejker ili krilo levo,desno.20 godini inace.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Бака на инстаграм избришал голем дел од сликите кои се поврзани со Милан и повеќе не го следи официјалниот профил.

Член од
14 мај 2013
Мислења
1.240
Поени од реакции
507
Псж и Реал водат војна за Мбапе еве ни шанса да се земе Хамес и Краковијак.Кјаер,супер играч за од клупа ама моментално ги имаме,Мусачо,Ромањоли,Запата,Гомез,Симич и Ели без Палета.Така да мислам дека додека не ги пратат овие на позајмица или продадат неверувам да го донесат.Биглиа сваќам дека човеко добро играше у Лацио и дека има искуство,али за мене си кажувам едноставно Јосе Соса втор дел.Ке дојде ке го гурне Локатели у втор план,и ке се влече по игралиштето како црево,да беше добар и квалитетен до сеа ке го собереше некој човеко игра 10 сезони у Лацио,да е Чави Алонсо не е.Така да посреќен би бил да го гледам Локатели него ли тај старец.

Kajgana Shop

На врв Bottom