Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
P

PewDiePie

Гостин
Мората тип на напаѓач зедоа веќе со Андре Силва....башка тој го одеба Милан за да иде во Јунајтед,кој многу веројатно ќе го одебат него за да го земат Лукаку. Така да позз

Не се знае кој ќе си оди до крај,најверојатно ќе дојде уште по некој за на клупа(Кјаер,напаѓач просечен) и очекувам да го крунисаат трансфер периодов со едно големо име,јас да сум на Модриќ би спукал или Белоти :D ама и никој да не донесат до крај мислам дека олку квалитетни играчи никој не ни си замислуваше дека ќе се земат со новиве газди,Фасоне и Мирабели до сега :cuc:

П.С. BREAKING: Kucka is now headed to Trabzonspor after some difficulties a few hours ago. Kucka has left Milanello
Гадов,Палета и Нијанг само да ги видам надвор од тимов.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
За големо име типувам на Хамес.

Milan are following 3 names in the Bundesliga: Forsberg, Kampl & Weigl
Овој последниот е нереален трансфер, ќе кошта околу 50 мил и плус голема е конкуренцијата.

BREAKING: A meeting is underway for Donnarumma's renewal.

Член од
14 мај 2013
Мислења
1.240
Поени од реакции
507
Овој Турчинот повеќе е за во средина има одлична техника и дава добри топки а дриблигнот му е слаба страна гледам.Добро се засилиме надевам се дека нема тука да застанат.

C

Castiel

Гостин
Kучка од ѓубрето во тимот требаше последен да е продаден ама ајде... Треба сеуште класа шпиц, Креативец во средина, Кјаер да дојде и Форсберг. И мислам дека тимот е спремен за неколку сезони. Понатаму од наредна сезона во трансфер период да се оди само на по 1 мегаѕвезда и талентирани деца за од клупа.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Од Германија ако треба да се бира дефинитивно Вајгл. Исто Тореира од Сампдорија е голем талент и не знам како досега нема шпекулации за него. Ќе кошта околу 15 мил, максимум 20 мил со бонуси.

Ако овие трансфери се погодат и обезбедиме ЛШ, тогаш од следна сезона засилување на клупата со искусни играчи како овие сега што дојдоа. Талентирани деца на позајмица.

Donnarumma's parents were also present in the meeting between Fassone and Raiola. Positive meeting between Milan and Raiola for Donnarumma's extension, the Rossoneri are confident
Milan hope and count on having Dоnnarumma's signature by the end of the week to announce the extension deal.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Сеа нека идат all in на Модрич и да се спремаме за славење на скудето. :D Шала на страна, потребен е класа везњак инаку ќе ги гледаме Мусачо и Ромањоли како го глумат Палета и пробуваат да изнесат топка од наша половина. :D

Кучка и јас сакав да го имаме нареднава сезона за од клупа да влага и да изигра некоја небитна куп/ле утакмица али тоа е, ваљда ќе се донесе замена за него или па ќе го форсираат Локатели на таа позиција.

Инаку сеа гледам на трансфермаркет има интересни играчи без клуб во моментов како Хесус Навас, Очоа и Гезал од Лион (појма неам што играч е овој) па не би било лошо ако може и од таму да се собере некој од овие играчи за да не се фрлаат по 10-20-30м за играч што ќе дреме на клупа.

Член од
14 мај 2013
Мислења
1.240
Поени од реакции
507
Сеа нека идат all in на Модрич и да се спремаме за славење на скудето. :D Шала на страна, потребен е класа везњак инаку ќе ги гледаме Мусачо и Ромањоли како го глумат Палета и пробуваат да изнесат топка од наша половина. :D

Кучка и јас сакав да го имаме нареднава сезона за од клупа да влага и да изигра некоја небитна куп/ле утакмица али тоа е, ваљда ќе се донесе замена за него или па ќе го форсираат Локатели на таа позиција.

Инаку сеа гледам на трансфермаркет има интересни играчи без клуб во моментов како Хесус Навас, Очоа и Гезал од Лион (појма неам што играч е овој) па не би било лошо ако може и од таму да се собере некој од овие играчи за да не се фрлаат по 10-20-30м за играч што ќе дреме на клупа.
И ја неќна ја гледа на трансфермаркт фрее листата.Клиши гледам без клуб е за ротација со Родригез е тамн.Другото се е пиши пропало

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Прво Луиз Густаво, па сега Клиши го сакаш. IE ли користиш? :unsure:

Suma
: Milan's proposal was accepted in full without any kind of compromise. The family and Gigio strongly wanted Milan.
Donnarumma's renewal is almost a done deal. The player's signature could arrive as soon as this evening.
DiMarzio: There are no commissions, strange things, resale percentages etc. Only a 5% proxy for the contract as for all agents. Lawyers to work now to Casa Milan for details renewing Donnarumma and the transfer of his brother Antonio, who will be the vice.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.029
Поени од реакции
51.296
срце ми се кине за Кучка, можеше за таква легенда да се направи простор.

Генерално задоволен сум од трансфериве, малце ми е климаво кај Родригез и Андре Силва ама од 7 ,4 да се фатат е успех. Мене највеќе ме секира стручноста на Мирабели ако се знае дека со исто вака комотен буџет од Интер им ги носеше Џонатан, Переира и слични трагедии.
Останува еден јак шпиц до крај, што мислам дека е намерата откако прво ќе истоварат се што е непотребно за некои 50тина милиони со што ќе дојдат до предвидениот буџет од 150 за нови фудбалери.

Член од
14 мај 2013
Мислења
1.240
Поени од реакции
507
Има на тренинг на Милан на youtube,од вчера и поделени се во плави и жолти,во плавите во средината има некое дете е ваљда низок е мн страшно игра сумјам да не е Маури ама неможам никако да го препознаам....

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.580
Поени од реакции
5.585
Жал ми е за Кучка, исто и за Лападула ќе ми биде жал... борците највише сум ги сакал!
Можеше Куцо барем негде у Италија да замине да го гледамо у текот на сезоната...

Инаку осеќам ќе се донесе некое име летово ама не од нападот... Модриќ мириса ама ќе видимо.. средина мора еден таков да дојде!

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
PhotoGrid_1499400321040.png

Кога веќе исполнуваат желби од детството нека му ја исполнат и на ова дете. :icon_lol:
received_1393597167362764.jpeg
Одличен играч

Последно уредено:
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.529
Паднал договорот за Донарума, треба да стави потпис на договорот уште кога ќе се врати од одмор.
6 мил годишно за 5 годишен договор, и ќе има една клаузула од 70-80 мил евра, без разлика дали ќе играмо ЛШ или не

Раиола ќе ги добие само стандардните 5% од наредна продажба, комисија што ја добиваат сите агенти. Притиснала фамилија и немала свињата што да прае :kuracc:

пс. кое е детено на сликата ?

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Ај погоди :D
4 годишен договор не 5

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom