Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 март 2009
Мислења
672
Поени од реакции
284
А да не беа бомбите ние немаше да знаеме какво е владеењето на Груевски, пошто ништо не осеќавме од срањата, на свој грб.

Моите главни замерки немаат ништо со бомбите.
Заев прв сакаше да го амнестира Грујо доколку овој доброволно се повлечеше, сега се прават патриоти не давале амнестија, има ли поголем криминал од тоа?

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Ботови заебете твитер сендвичи ко да ги немаше пред тоа, глејте што прават 10 пратенички групи хахаха кои ѓупци.

Сега слободно може да кажам дека не само ДПМНЕ туку и сите нивни сиптаризери и гласачи се ѓупци.

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Мене пак некако ми делува дека сепак имаат направено дил.....ќе ви дозволиме Влада,.....но...
Еве бидејќи сакав да ги прашам тие шо се неутрални, ама сериозно неутрални, ќе те цитирам тебе за да прашам.
Ако Грујо договорил амнестија, зошто тогаш прават 10 пратенички групи и го кочат Собранието?

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.399
Поени од реакции
24.107
Ботови заебете твитер сендвичи ко да ги немаше пред тоа, глејте што прават 10 пратенички групи хахаха кои ѓупци.

Сега слободно може да кажам дека не само ДПМНЕ туку и сите нивни сиптаризери и гласачи се ѓупци.
Доста бе бугарче едно, ти најде да збораш за другите. Или гркче беше, заборавив Струмица каков град беше.[DOUBLEPOST=1499373151][/DOUBLEPOST]
Еве бидејќи сакав да ги прашам тие шо се неутрални, ама сериозно неутрални, ќе те цитирам тебе за да прашам.
Ако Грујо договорил амнестија, зошто тогаш прават 10 пратенички групи и го кочат Собранието?
Оти да не? Кршат некој деловнички закон или така нешто?

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Доста бе бугарче едно, ти најде да збораш за другите. Или гркче беше, заборавив Струмица каков град беше.[DOUBLEPOST=1499373151][/DOUBLEPOST]
Оти да не? Кршат некој деловнички закон или така нешто?
Не кршат ништо, само да не биде плачки утре или понеделник кога ќе им го скратат тоа право.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.399
Поени од реакции
24.107
Не кршат ништо, само да не биде плачки утре или понеделник кога ќе им го скратат тоа право.
Ами шо се буниш ко така ? Од друга страна ти нема да се бунтуваш ако некој ти ги укине правата оти не му биле по кеф? Ако ништо друго се коси со демократијата за која вие толку се залагавте. Можи најдемократски би било да нема дискусии во парламентот. Сега му текнало на некој ке збора таму на говорница, ќе му ги ремети плановите. Глупости. Оди таму гласај ако ти се гласа и чао пријатно.[DOUBLEPOST=1499374525][/DOUBLEPOST]
Хех, јас сум ве ме ро ха це нема заебанција ти лапај лисја таму.
Ти ни сам незнајш шо си. Да беше границата некој км подесно сега @fmi немаше да ти биди рамен. Лапај чушки и френки таму.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Ти ни сам незнајш шо си. Да беше границата некој км подесно сега @fmi немаше да ти биди рамен. Лапај чушки и френки таму.
Знам кој сум јас не му се секирај ти глеј си таму магарињата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom