Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Епа баш поради ова што го зборите мене не би ми пречело да дојдат и Мората и Лукаку одеднаш. Ги губиме и Руни и Ибра во едно лето, ќе останеме напред само со Марсијал и Рашфорд, од кои на вториов уште брада не му расте а имаме и ЛШ. Сем нели ако летоска не тргнат пак по Гризман како што тргнаа по Ерера.

Како и да е, по ова со Лукаку, сега треба да си најдат еден ДМ, моја желба си е Диер но тој треба да се искара со Покетино за Леви да сака да го продаде, така што ако другите алтернативи се Фабињо и Матиќ, не ми пречи било кој од двајцата, што знам.

Еден дебел заминува, а друг ... :pos:

DEDY3tpXUAE8eY4.jpg:large

Иначе тие што имате Инстаграм, одете кај Ерера на стори, видете што напраил откако изгубил тениска партија :pos: човеков нејќе и нејќе да губи.

The move for Lukaku is not connected to talks aimed at taking Wayne Rooney to Everton.
Секако дека ќе е поврзано, посебно во плаќање на голем процент од платата за наредниве две години. Иначе Евертон 100-ка бараше за Лукаку.

Таман си е, 2 години плата 26м.

Толку е разликата.

еве и потврда дека нема да ни платат Евертон ништо за Руни

Од тоа што читав од линк кој го постираа погоре, околу 180к неделно требало да исплаќа Јунајтед. Нешто и за трансферот... Ете ја сумата. :D

Пак му паднала косата на овој. :D

ова со Лукаку е веќе тешка артилерија .... сеа фали уше едно дете во средина за Ерера и Погба (дај боже Наинголан, а богами и Даер и Фабињо се супер опции зашо покриваат повеќе позиции) и уше еден лев/десен бек... btw на адидас (ако држеше вода муабетот од пред извесно време) им се отвори 10-ката за Хамес :icon_lol:

п.с. врло интересно прашање :) дали три трансфер периоди по ред би останал Мендеш (ако не испадне нишо ни со Фабињо ни со Хамес) со прстот во уста кога е во прашање Манчестер ? :vrtioci:

Многу гомна имам изедено за Лукаку ама подобро Лукаку отколку Мората/Белоти и остала багра. Реално подобар достапен и нема. Се надевам дека ќе буши.

Сепак мислам дека и покрај Лукаку треба уште еден офанзивец, Бејл, Гризман, Хамес од позвучните имиња мада освен Хамес другите 2ца не се достапни летово.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom