Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Форум је сад баш онакав какав и треба бити, листе се не уништавају масовно, подијели се понека листа...
А за скенирање, нема разлога да се неког учи. Скенери су јавни, упутства такође ....

najbolje Vam je kupiti listu,i nemaš brige ni problema....ovo sve drugo je kratkoročno,prekida,nestabilno....i ugasi se za koji dan...jer svi nešto skeniraju....evo,volio bih da se jave ljudi,kojima sam podjelio liste,da napišu,da li još rade....

bas ti hvala :) lepo si nas naucio kako da dodjemo do liste :)

Код:
http://hugo-iptv.zapto.org:1935/live/h1/playlist.m3u8

sentry...da,prava konfiguracija...rezultata ima....Tarama,je za mene nula bodova...veći,ili par Mb,on je mrtav,najbolji Vam je Salezi,zadnja verzija...ide na sve.....[DOUBLEPOST=1499290258][/DOUBLEPOST]čak imate i na serbianforumu,odlične skenere,samo do njih treba doći....[DOUBLEPOST=1499290688][/DOUBLEPOST]najbolje Vam je kupiti listu,i nemaš brige ni problema....ovo sve drugo je kratkoročno,prekida,nestabilno....i ugasi se za koji dan...jer svi nešto skeniraju....evo,volio bih da se jave ljudi,kojima sam podjelio liste,da napišu,da li još rade....[DOUBLEPOST=1499290922][/DOUBLEPOST]Marinko123,jednostavno,javi mi se na pm....

Mozel kopija tog texta sto ces poslati Matinku i meni?
Hvala

eto,jedan napiše,baš si nas lijepo naučio,neki traže kopiju teksta....i što bih ja trebao postaviti film kako doći do liste,ne ide sve preko noći,ja sam noći i noći ostavio na forumima,kako do nečega doći,kako nešto napraviti,najlakše je,i ja bih listu...to nije cilj,svrha je da se potrudite sami.....

evo,koliko znaš...za koga su te liste,nitko ih ne može gledati....pa nemaš ti 100 konekcija na njima...to ti mora objasniti White....ali da si ih podjelio na pm,možda bi netko i gledao...ovako....[DOUBLEPOST=1499297687][/DOUBLEPOST]evo,i večeras sam podjelio dosta listi na pm,nije bitno,da ti se netko klanja i zahvaljuje,bitno je da se nađe nešto za gledanje....svima lijepa i ugodna noć...

Последно уредено:
eto,jedan napiše,baš si nas lijepo naučio,neki traže kopiju teksta....i što bih ja trebao postaviti film kako doći do liste,ne ide sve preko noći,ja sam noći i noći ostavio na forumima,kako do nečega doći,kako nešto napraviti,najlakše je,i ja bih listu...to nije cilj,svrha je da se potrudite sami.....
baš tako treba malo zagrijati stolicu

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom