- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 10.313
- Поени од реакции
- 15.475
Оваа слика е од кај Вуно:Da Albanija ima dobra riviera, da nadopolnuvam: Borsh, Drimades, Vuno idr.
![](https://c1.staticflickr.com/3/2030/32195298134_88e12acf87_b.jpg)
Оваа слика е од кај Вуно:Da Albanija ima dobra riviera, da nadopolnuvam: Borsh, Drimades, Vuno idr.
Не знам за ова година но минатата година Ферт Атомик имаше линиа Тетово КсамилДечки ај ве молам да ми кажете освен НАК БУС со кој друг да одиме за Ксамил? Имаме резервирано престој за следен месец но не можам со превоз да се снајдам
@WinterGirl, kontaktiraj ja ovaa agencijaДечки ај ве молам да ми кажете освен НАК БУС со кој друг да одиме за Ксамил? Имаме резервирано престој за следен месец но не можам со превоз да се снајдам
[URL]http://dalasunion.com.mk/st_tour_type/ksamil[/URL]
Posle Valona....pred Orikum. Mirni mesta, plaža siten čakal....vodata bistra...a cenite kako kaj nas. Vo Valona duri i poevtino. Giro vo Valona se naogja i za 65-70 denari.Некој совет за годинава за одмор во Албанија? Место каде што нема гужви многу а солидни плажа? Како е со смештај, дали ако одам без резервација ќе најдам смештај или морам со резервации и колку би ме чинело за 7-8дена? Со цени како е таму?
Baraj go Branko od Skopje(mislam se preziva Atanasov)...toj izdava sobi i apartmani vo poveće hoteli vo Saranda. Prestojuva tamu vo hotel Čakala...odma do pristaništeto...no raboti so poveće izdavači. Baraj go na Fb...a ako ne go najdiš..piši, ke ti dadam broevi. Fb profilot mu e samo so ponudi od Saranda...taka ke go prepoznaeš..Дечки, да прашам дали знае некој како е со сместување во Саранда, Албанија, може ли таму да се најде без да се резервира преку туристички агенции? Дека планираме да одиме таму со автобус вторава недела во Јули и нема да имаме автомобил на располагање, па да прашам да не знае некој како е, што е со сместувањата да не треба после "на лево круг и дома" xD
Фала благодарение на тебе најдовме превоз во спротивно ке се откажев. ТенкјуууOvde imas linii od Tirana za Saranda.
Inaku vo search vnesi Shkup - Ksamil i ke ti dade linii od Skopje za Ksamil ili Saranda preku makedonski ili kosovski avtobus prevoznici.
Во моментов сме во ксамил и има луге на секој агол што нудат смештај за 25-30€ местото е прекрасно и апартманите се од убави поубавиDecki nekoj sto bil ksamil sega, dali se naoga smestaj na lice mesto 5-6 avgust i koja e cenata za dve osobi apartman od vecer vo ksamil
Milo mi e sto si stignala, mestoto, gostoprimstvoto i hranata se preubavi. Ti pozeluvam ubavo da pomines na odmor.Во моментов сме во ксамил и има луге на секој агол што нудат смештај за 25-30€ местото е прекрасно и апартманите се од убави поубави