Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 март 2009
Мислења
1.300
Поени од реакции
1.161
Daj zeno malku smiri zivci i ne siri dezinformacii. Sekoj vtor post e tvoj. Da bese Ajnstajn nemase da imas odgovor na se i sesto. Aman......
Kakvi dezonformacii? Posoci so primer
Milo mi e sto nekogo go nerviram nekogo ne. Super e se dodeka nema ramnodusnost. Kiss

Член од
13 февруари 2012
Мислења
826
Поени од реакции
1.322
Kakvi dezonformacii? Posoci so primer
Milo mi e sto nekogo go nerviram nekogo ne. Super e se dodeka nema ramnodusnost. Kiss
Сепак не си ти центарот на темава, не си го заборавај местото, ако обичаш.

Член од
10 март 2009
Мислења
1.300
Поени од реакции
1.161
Сепак не си ти центарот на темава, не си го заборавај местото, ако обичаш.
Verojatno sum stom site tolku se napnuvaat so mene :vozbud::masa:
Interesno e da ima i malku zabava no ne zaboravajte za da obvinite nekoj treba da imate nekakvi fakti a ne samo prazni zborovi od ovoj tip ti lazes ti siris dezinformacii... ajde so fakti utepaj me a ne so prazni muabeti.
:oftopik:

Член од
6 јануари 2015
Мислења
1.308
Поени од реакции
1.249
еј а да се брцнете во черното море или во некои от македоскиве езера да се искулирате,,ЛЕТО Е уживајте барем малку,ДОСТА карајнци....поздрав от ПЕЕППИИИ.....:cool:

Член од
27 септември 2010
Мислења
737
Поени од реакции
453
еј а да се брцнете во черното море или во некои от македоскиве езера да се искулирате,,ЛЕТО Е уживајте барем малку,ДОСТА карајнци....поздрав от ПЕЕППИИИ.....:cool:
pepi be ke zememe li pasportce

Член од
3 јуни 2017
Мислења
30
Поени од реакции
55
Некој ако знае да каже до кој датум се стигнати со издавање происходи, ве молам. На 09.12.2016 имаме поднесено, се изначекавме :(

Член од
15 септември 2014
Мислења
232
Поени од реакции
129
Еден другар јави дека е ставен на проверка од Вицепрезидентот... знае ли некој што да се прави во овој случај?[DOUBLEPOST=1499074963][/DOUBLEPOST]По 5 месеци чекање указ , денес статус проверка от вицепрезидента... ужас.

Последно уредено:
Член од
8 февруари 2016
Мислења
400
Поени од реакции
396
Procitav nekoj pogore se pofali dekemvri bil na intervju vo Sofija i staven denovive na finalna, jas od oktomvri intervju Sofija uste sum na zadolzitelna, eve skoro 8.5 meseci.. :tapp:

Член од
10 март 2009
Мислења
1.300
Поени од реакции
1.161
Procitav nekoj pogore se pofali dekemvri bil na intervju vo Sofija i staven denovive na finalna, jas od oktomvri intervju Sofija uste sum na zadolzitelna, eve skoro 8.5 meseci.. :tapp:
I mene vo dekemvri me zavedoa vo sistemot 2016 i sum veke vo 4ti mesec finalna ama bas i ne se raduvam mnogu :D zosto ne znam sto da ocekuvam :toe:

Член од
22 септември 2010
Мислења
6
Поени од реакции
7
Еден другар јави дека е ставен на проверка од Вицепрезидентот... знае ли некој што да се прави во овој случај?[DOUBLEPOST=1499074963][/DOUBLEPOST]По 5 месеци чекање указ , денес статус проверка от вицепрезидента... ужас.
i mene deneska mi se smeni vo proverka od vicepresident od februari bev za potpis

Член од
5 јуни 2017
Мислења
50
Поени од реакции
14
I kaj mene se smeni vo proverka od viceprezidenta kolku vreme trae i sto znaci toa

Член од
15 септември 2014
Мислења
232
Поени од реакции
129
Член од
21 јули 2010
Мислења
352
Поени од реакции
320

Тој член пиша декември интервју ама влегол во систем дури во јуни/јули 2016..... мислам дека е најбитно кога сте влезени во задолжителна. Јас бев окт. интервју , истиот месец влегов во задолжителна и сеуште сум

Член од
18 мај 2017
Мислења
74
Поени од реакции
134
e bas e cudno i jas sum 17.11.2016 intervju sofija i istata den e obrazuvana prepiskata broj 10 9XX i uste sum na zadolzitelna a ima i drugi od dekemvri mesec staveni na finalna,nema red ova.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom