Прееска овде беше ставена информација за истите навивачи од Бугарија који створиле нереди кај Куманово.Јас само сакам колегите овде да бидат по добро информирани.Статистички гледано баце, ТИ имаш најголеми шанси да завршиш у Идризово.
Види провери, ти звони некој на врата, Превара.[DOUBLEPOST=1498749826][/DOUBLEPOST]
Не знам каква врска има ова со темиве.
Ако видиш infomax линк, тоа ти е составено од некој на тешки дроги, а линкувано од некој лоботомиран вморон. На тој сајт заев е крив и за минорни сообраќајки на рендом луѓе у Бурунди.Прееска овде беше ставена информација за истите навивачи од Бугарија који створиле нереди кај Куманово.Јас само сакам колегите овде да бидат по добро информирани.
Ама Груевски се води според лујовата: -Државата, тоа сум јас!Очај и беда, пак на старата карта игра, против нив се оти биле на браникот на државните интереси. За среќа, се помалце и помалце луѓе веруваат во тоа..
Интегритет?Очај и беда, пак на старата карта игра, против нив се оти биле на браникот на државните интереси. За среќа, се помалце и помалце луѓе веруваат во тоа.
нивниот последен браник ќе биде оној фамозен распоред во ОС Скопје 1 со кои си ги наместија своите во сите предмети на кривичен совет и организиран криминал (каде што одат предметите на СЈО). Но како што видовме од брзото прифаќање на смената на Зврле со апсолутен резултат 8-1, работите многу брзо може да се сменат, ќе има поединци, но грото тивки подржувачи низ годините по сите судови и институции гледаат колку е саат и од каде дуваат ветерот, нема свој личен интегритет да загрозуваат за една банда.
А тој браник нема така лесно да падне, особено бидејќи ако падне, половина судска и адвокатска фела која се накити изминативе 11 години, ќе излезе во одбрана на нивното "независно судство" и ќе плука по неуставното СЈО и неговите предмети со нелегално стекнати докази....
нивниот последен браник ќе биде оној фамозен распоред во ОС Скопје 1 со кои си ги наместија своите во сите предмети на кривичен совет и организиран криминал (каде што одат предметите на СЈО).
...
Бан од тема.Околу 200 фанови на албанскиот Партизани (Тирана) са нападнале 50 фанови на бугарскиот Ботев во Тирана.Се разбира дека Бугарите са победиле во таа тепачка
https://topsport.bg/botev-plovdiv/masov-boy-mezhdu-fenove-na-botev-i-partizani.html
Дали ќе го тргнат пастирот од лидерската позиција во партијата на пвеводбениците зависи исклучиво од тоа колкумина ги има фатено на јадица.До кога бе, имај исаф пастиру!
Дилајлата бабуњосана биwa на бwаникот на дwжавата, истоwијата ќе му судеwа, наwодот, истоwијата, наwодот, сценаwија, сдс, сдсм, вмwо нападната...
Ако не го тргнат говедово, нападнатата паwтија на локалните има да го јади стапот ко во бест оф Лекс Стил компилација.
Not sure if serious or trolling...Жално е ова што денес и се случува во земјава. Невини луѓе во затвор ќе ги стрпаат.
Толку добри работи направија претходните 10 години и еве како им се враќа сега тоа.
Чесни, поштени и вредни луѓе. Кога не знаеа да си дрпнат некое милионче и да се пензионираат некаде подалеку, они запнаа добро на народот да му прават да ја управат државата. И ете сега што има направија, ни криви ни должни, ќе ги судат.