B
Bafra
Гостин
Прво едниот ме напаѓа дека сум месојадец, сега овој дека сум веган,,,sosema pogreshno i laichko interpretiranje na tekstot od sungerot,,,,po se izgleda deka voopshto ne si go ni prochital a go napadjash za smetka na tvojata vegan opredelba,,,ubavo sungerot ti kazha prvo lociraj ja metata pa posle nejzina eliminacija i vitalna i psihofizichka,,,
,,,za natalozhenoto gjubre i toksini vo teloto i sam kazha deka po fizioloshki,pat se eliminiraat,,,,shto ne znachi deka za da go ischistish organizmot e potrebno na sekoi pet minuti da odish da mochash i na sekoi dva saati da seresh,,,ili na polasaat da plachesh bidejki ako znaesh ako ne sega ke doznaesh,,,najtoksichnite supstancii od teloto se isfrlaat preku solzi,,,zatoa pochni vednash da plachesh,,,
,,,i sho reche imalo samo pet-5 vitalni principi na zhiveachka,,,a sho praime so ostanalite,,,tuka ke zastanam malku da vidam sho ke pishesh vo prodolzhetok,,,
,,,,i sosema nepravedno go negirash postot na sungerot,,,ednostavno ne ti drzhi voda,,,
,,,iPS,,,i ako veke zboruvame za nekakvo prochistuvanje na teloto tuka se i verskite posti,,,pridrzbuvaj se do niv i ke nemash problem,,,tie go prochistuvaat i teloto i umot,,,
Ти бидејќи си учен, дај сподели колку шљака содржат нашите црева ? Според тоа кажаното ако цревата така лесно елиминирале нема да има шљака кај човекот ??
И да ПОСТЕЊЕ дава неверојатни резултати ако го правиш по правилата на Malhov
https://www.scribd.com/document/343081002/G-P-malahov-Gladovanje-pdf,
Како што имаш 10 божји закони и суштината е таа, така имаш 5 Биолошки Закони
Кога ќе имаш време те замолувам прочитај за German New Medicine dr. Ryke Hamer. Баш тој доктор има докажано како реагира телото на стрес / психолошки проблеми. Она што ти го спомна тој тоа го има и докажано :
Значи ти тоа што го спомна со ткивата, тој има докажано кое ткиво за што е одговорно и како реагира при психолошки трауми и проблеми.tkivo poteknuva od embrioloshkiot status
Баш би сакал да прочиташ бидејќи си многу постручен од мене во таа област тебе појасно ќе ти биде па да кажеш држи вода или нема врска а сигурно и ќе ти се најде во работата што ја работиш.
Од 30.000 случаеви на дијагноза на 99% им поставил точна дијагноза. Ти барем знаеш кој успех е тоа.
Ние сме пред се Енергетски суштества, па Хемиски и на крај доаѓа Физичкиот дел. А сите се фаќаме за физичкото што и нормално погрешни резултати ќе добиеме.