- Член од
- 21 септември 2016
- Мислења
- 831
- Поени од реакции
- 1.136
Gotovo mi go spusti neam replika na ova im done
Ништо не ти помага тебе...Gotovo mi go spusti neam replika na ova im done
There is no hopeНишто не ти помага тебе...
За Боки 13 ли велиш?Како бе, нели ветија еден куп работи за ЛГБТ лицеата, ене дури еден отворено си потврди дека е геј![]()
Не, оној црномањестиот. Со загубен поглед што е. Не му го памтам името и презимето. Имаше турбан на глава после 27ми настаните.За Боки 13 ли велиш?
ако е тој нели до скоро викавте дека тој не бил геј не припаѓал на вашата гејска фирма
значи петиот геј во МакедонијаНе, оној црномањестиот. Со загубен поглед што е. Не му го памтам името и презимето. Имаше турбан на глава после 27ми настаните.
Не.значи петиот геј во Македонија
Природно луѓето се раѓаат нормални, то ест стрејт.Јас од кај да знам дека си стрејт? Што не си појавил фаца на ТВ да се пофалиш пред цела Македонија колку љубиш вагинални тунели? Ако си ги поставуваш правилата барем почитувај си ги докрај.
Не баш. Децата се раѓаат асексуални. Подоцна низ развој и зазрелување стекнуваат и сексуална зрелост, или барем перцепција. За докажување, прво треба да се докаже дека другите сексуални ориентации не се појавуваат на исклучиво природна основа или на исклучиво развојна/одгледувачка основа. Има индикации и истите се претходно спомнати. Не се доказ сами по себе, ама се доволна тежина да се исклучи одгледувачката основа како еден и единствен извор на хомосексуалноста. Според мене лично сметам дека е комбинација на двете основи. Нејсе, не можеш некој да бараш да докажува хомосексуалност, затоа што прво некој може да ја фејкира декларативноста хомосексуалец. Што, ќе бараш да ти демонстрира? Од таму тврдам дека тезава твоја е бесмислена. Ако еден ја докажува својата хомосексуалност ќе треба и хетеросексуалноста (кога се влегува во сексуална зрелост).Природно луѓето се раѓаат нормални, то ест стрејт.
Така да стрејтството се подразбира, додека гејството треба да се докажува.
А зошто тогаш има потреба за некакви закони за гејој кога нема потреба ни некој да докажува дека е геј?Не баш. Децата се раѓаат асексуални. Подоцна низ развој и зазрелување стекнуваат и сексуална зрелост, или барем перцепција. За докажување, прво треба да се докаже дека другите сексуални ориентации не се појавуваат на исклучиво природна основа или на исклучиво развојна/одгледувачка основа. Има индикации и истите се претходно спомнати. Не се доказ сами по себе, ама се доволна тежина да се исклучи одгледувачката основа како еден и единствен извор на хомосексуалноста. Според мене лично сметам дека е комбинација на двете основи. Нејсе, не можеш некој да бараш да докажува хомосексуалност, затоа што прво некој може да ја фејкира декларативноста хомосексуалец. Што, ќе бараш да ти демонстрира? Од таму тврдам дека тезава твоја е бесмислена. Ако еден ја докажува својата хомосексуалност ќе треба и хетеросексуалноста (кога се влегува во сексуална зрелост).
Кој отворено потврди дека е геј?Како бе, нели ветија еден куп работи за ЛГБТ лицеата, ене дури еден отворено си потврди дека е геј![]()
Па тоа е во основа педерството.Овој викенд сега, во Београд ке се одржи педерленд, парада на поноси сакам некој да ми објасни зошто организаторите на тие паради не се потрудат (или така треба изгледа да глумат карневалско лудило), учесниците да бидат културно, фино лепо обучени, да не привлекуваат внимание со нивната нападна курвинска, кловновска гардероба и шминка??
Така како што шетаат неморално и сулудо по улиците, само собираат гнев и исмејување.
Прегледај го приврзокот 173157
На што личи ова, срамота..и треба деца мали да гледаат вакви бљувотињи![]()
Уште да знаеше што е парадата и што симболизира. Игнорантни суштества ја шетаат земјава тое.[DOUBLEPOST=1498078885][/DOUBLEPOST]Oд кaде им дoaѓa пoтребaтa нa педерите дa прaвaт пaрaди? Некa се туцaaт кaјштo сaкaaт зaштo мoрa сите дa знaaт и дa се реклaмирaaт,тoa е глaвнoтo прaшaње
Зарем и на оваа тема постоиш со твоето ширење глупоќа?Овој викенд сега, во Београд ке се одржи педерленд, парада на поноси сакам некој да ми објасни зошто организаторите на тие паради не се потрудат (или така треба изгледа да глумат карневалско лудило), учесниците да бидат културно, фино лепо обучени, да не привлекуваат внимание со нивната нападна курвинска, кловновска гардероба и шминка??
Така како што шетаат неморално и сулудо по улиците, само собираат гнев и исмејување.
Прегледај го приврзокот 173157
На што личи ова, срамота..и треба деца мали да гледаат вакви бљувотињи![]()