Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.512
Овој од старт на Гвујо ми наликува, едниов отвораше фабрики за автомобилски инсталации, другиов за автомобилски навлаки, се некои сумливи индустрии за кои треба евтина работна сила.
http://m.makpress.mk/Home/PostDetails?PostId=183222

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.887
Поени од реакции
23.294
Туку @Нuкола некако заспа со анкетата а таа сама си се постави. Нешто околу Нато, името, референдум ова она.
Нека збрзни па да ја штеловаме дури Алда не е тука да не сети и да не разоткрие сите.

Последно уредено:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
S

silmarillion

Гостин
Слаб министеров за култура за дискусија со змијана. Дозволи она да поентира знаејќи дека е прљава.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Слаб министеров за култура за дискусија со змијана. Дозволи она да поентира знаејќи дека е прљава.
А тоа ќе и се важи како олеснителна околност при судење?

C

cige

Гостин
Овој од старт на Гвујо ми наликува, едниов отвораше фабрики за автомобилски инсталации, другиов за автомобилски навлаки, се некои сумливи индустрии за кои треба евтина работна сила.
Самка Ибраимовски да не ги донесе Американците тука да инвестираат?[DOUBLEPOST=1497562327][/DOUBLEPOST]
Самка Ибраимовски да не ги донесе Американците тука да инвестираат?

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.512
Самка Ибраимовски да не ги донесе Американците тука да инвестираат?[DOUBLEPOST=1497562327][/DOUBLEPOST]
Самка Ибраимовски да не ги донесе Американците тука да инвестираат?
Не знам кој ги донесол, али не сум за вакви фабрики, со вакви фабрики пари за народот нема, да беа рентабилни ќе ги отвораа и во Германија, Холандија, Австрија, а не само во Југоисточна Европа, Индонезија, рурални делови на Кина...

Член од
4 јануари 2008
Мислења
2.435
Поени од реакции
5.468
Оооооо Командант Форина го правел скандаљ во Собрание денеска.
Го причал аљбански, закануел се со обезбеџење. Командант у душа. Дезертер од АРМ по вокација.
URIME SHQIPERI BEE HEJ!!!!

W

wicked_1

Гостин
Оооооо Командант Форина го правел скандаљ во Собрание денеска.
Го причал аљбански, закануел се со обезбеџење. Командант у душа. Дезертер од АРМ по вокација.
URIME SHQIPERI BEE HEJ!!!!
Ти подржуваш партија која организира напад на законодавен дом врз народно избрани претставници со одметнати/дезертери од мвр и параформации меѓу кои имаше и потврда за присуство на странски агенти... која е разликата што ја продаваш?

Член од
4 јануари 2008
Мислења
2.435
Поени од реакции
5.468
Ти подржуваш партија која организира напад на законодавен дом врз народно избрани претставници со одметнати/дезертери од мвр и параформации меѓу кои имаше и потврда за присуство на странски агенти... која е разликата што ја продаваш?
Дека го виде бе това Блажо?!
Мене ми боде очи тоа што за да се сруши еден режим после 2 години натегање се извади џокер картата "Национализам" која со хухање од странските набљудувачи им упали во таа нивна влакана игра и сега треба да глумиме утопија да врзиме албанско и македонско знаме во чвор и да ја пееме "Ода на радоста"
Ајде нека биде така. Не пречи арогантниот однос и поставеноста на албанскиот фактор во земјава. И порано беа на власт и сега се на власт, само постои една разлика кога кучето го чуваш во двор врзано со синџир за куќичка и кога му дадеш слобода да ти трча низ дома и да ти моча на брачниот кревет.
(Извињавам се за компарацију, ништо намерно)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom