Björn
Does Your Mother Know?
- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.023
- Поени од реакции
- 83.448
А, не.Нити со сендвичарење, ама сепак го опна у пост. Секој со своите зврчки, as they say.
Со сендвичарење има врска. Дебела врска.
А, не.Нити со сендвичарење, ама сепак го опна у пост. Секој со своите зврчки, as they say.
Изглеа ти дополнително си пошандрцал, откоа го детронизираа вашион кумир.[DOUBLEPOST=1497349819][/DOUBLEPOST]слушнав синока по Телма Заев ке потпише другата недела договор за добрососедаство со Б'лгарија. договорот бил сосема краток. Една реченица. "Македонците се Бугари". Тоа отвара можност и брзо да се реши спорот за името,а новото име на државата ке биде Бугарска Македонија!
Солза ми потече кога го читав ова...Толку и од Дневник. Каде ќе ги читаме сега глупостите на Мирка и Дарко?
Првпат слушам за овој сајт. Отидов одма и уште не ми е јасно дали е сајтов пародија на куртон медиумите или е еден од нив?Дудинка? .
А, zaboraiv, ti si sekogas u pravo. Srry pls.А, не.
Со сендвичарење има врска. Дебела врска.
Уопште не сум секогаш во право, ама се надевам дека барем стварно имаш некаква лична корист од бранење на предавнички гомна како Груевски.А, zaboraiv, ti si sekogas u pravo. Srry pls.
Може ли да ми кажеш како пропадна МПМ, не сум во тек со сотојбите во таа компанија? И како дојде до ова?http://fokus.mk/prifateno-baraneto-na-vladata-za-razreshuvane-na-zvrlevski/
Многу брзо, очекував советот да се влече едно 15 дена.
И ја мислам поубоо ќе му биде у пензија.http://fokus.mk/prifateno-baraneto-na-vladata-za-razreshuvane-na-zvrlevski/
Многу брзо, очекував советот да се влече едно 15 дена.
Од кај да знам како пропаднале.Може ли да ми кажеш како пропадна МПМ, не сум во тек со сотојбите во таа компанија? И како дојде до ова?
Дневник кога се појави навистина беше освежување во македонскиот медиумски простор. Баш беше фаца во 3 по полноќ некаде во центарот на Скјопје да си го купиш утринското издание. Ваков како што беше последните години, само уште еден куртон медиум, најдобро да не постои.Толку и од Дневник. Каде ќе ги читаме сега глупостите на Мирка и Дарко? Дудинка? Па само и за таму се.
Takae brat vopravosiИ сега Заев ќе си стеви негов обвинител, негов судија и одма ќе биди ослободен во процесот што се води против.
Па судиите на Грујо додека беше Заев на толку многу судења зошто не го осудија?Порано Заев постојано избегаваше да се појави во судницата, се зафатен многу бил. Сега кога ќе бидат негови луѓе во судницата одма ќе долета и по брза постапка ќе се разреши случајот во негова корист.
И после не правеле овие исто ко претходните. Абе овие бетер ќе бидат.