Klin
Колце
- Член од
- 6 јануари 2014
- Мислења
- 4.411
- Поени од реакции
- 7.869
Не ми вели така, кога доаѓа од авторитет као тебе тешко ми паѓа на душата.Да нема проблем, ќе си разменувам сега со тебе вакви пресмешни досетки.
Не ми вели така, кога доаѓа од авторитет као тебе тешко ми паѓа на душата.Да нема проблем, ќе си разменувам сега со тебе вакви пресмешни досетки.
A ќеркичката колку години ти има?...ова плакатенлепачоберштурмфирерчево нема да го стреламе или обесиме, за него само тркало и кршење на сите ковчиња , после палење на клада и растурање на пепелот над дрисла...
...стрелање , бесење само за врвните сдсм-овци..и други квислинзи, шеќерната и таквите у манастир, да везат митри док се живи у тежок целибат...
..овој пут вмро нема намера да се заебуе третпут...
многу...A ќеркичката колку години ти има?
Паметна на татко и е?многу...
.а ти у кафе гледаш кој и каде дреме на форумов..Бивши сендвичшчани, да сум на ваше место место да дремам на форум поарно би фатил пат кон Мексико или Бугарија (како еден од тие ќосињата).
Стрелање
Само на цицки..а ти у кафе гледаш кој и каде дреме на форумов..
..многу, но би ти препоручил да не се закачкаш , зошто на дедо и е , нема да сватиш како одеднаш си го гледаш газот од позади..пред да престанеш да сваќашПаметна на татко и е?
..како стигнуеш јеботе благи бог, тоа пиленцето мора да ти е расцветано ко зумбул..?? Ама само се жалат после навечер од некое малокуревче , па мораме сакале-несакале да доебуеме..зарад твоја фушерација и неспособност.Само на цицки.
И тоа не само кој дреме на форум туку кој колку дреме в штаб.
Така и дојдов до цицките на прво место.
(многу домаќини не се по дома)
ти пиеш ли од апоите ?? на контрола си бил ??и во 1976 еден судија направил тежок сообраќаен прекршок и никогаш не одговарал....
Кога уште пред 5 години визионерот Заев посочуваше на криминални пљачки кои државата ги прави со грчката фирма Актор со владини тендери за изградба на патишта, цела влада заедно со ЈО застанаа на браникот на таа грчка фирма решени до последен здив да ја бранат од обвиненија, министри премиуер, инспектори,... зарипнаа повторувајќи дека нема ништо криминално дека се е транспарентно законски легално..... додека пред нивни очи од Македонија, од Македонски банки непречено грчки државјани секој ден вадеа по 200-300 иљади евра во кеш од сметката на фирмата и ги снемуваше. Ни еден орган на власта не се ни потруди да види каде заминуваат државните пари извлечени од грчки државјани од Македонија, (веројатно и најстрого било забрането да се поставува тоа прашање)
Денес во слободна Македонија падна и превезот на таа строго чувана државна тајна и се виде дека најмалце 50 милиони евра се испрани само од една фирма и од еден тендер, што дава за право да се претпостави дека истото се случувало и на останатите тендери и дека е во прашање огроооомна сума на пари на разни начини испрана и проневерена во последни 10 години.[DOUBLEPOST=1497172972][/DOUBLEPOST]
Само преку една грчка фирмичка на еден тендер успеал 50 милиони да направи да исчезнат, прекуу непозната кинеска фирма - 150 милиони..... РЕК битола ѓоа реконструкција на котли - 100 милиони - и пак не може да работи како шо треа, оди сега нека некој провери дали е стварно уградено или не за 100 милиони евра или за 10 милиони евра....
Многу си наивен и вака ме загрижуваш, паричнико да си го држиш наппред во панталоните в џеп и не носи многу пари во него оти ќе те опељешат вака добар и лекноверен
ОК, ако ми треба да добијам blowjob како последна желба пред да ме стрелаат овие од ВМРО ќе ја имам на мукает...многу, но би ти препоручил да не се закачкаш , зошто на дедо и е , нема да сватиш како одеднаш си го гледаш газот од позади..пред да престанеш да сваќаш
...за твоја среќа , јас сум јагненцето у фамилијата...
Работам јас баче 24/7 не се заебавам, блек мамба секогаш достапен на закоравените и напатени вмровки..како стигнуеш јеботе благи бог, тоа пиленцето мора да ти е расцветано ко зумбул..?? Ама само се жалат после навечер од некое малокуревче , па мораме сакале-несакале да доебуеме..зарад твоја фушерација и неспособност.