Lucifer
Devil in a females body
- Член од
- 7 мај 2006
- Мислења
- 300
- Поени од реакции
- 1
Sang real->San Greal (svet gral)Stefanos_M напиша:Ako ne mi veruvate na 256 str gornite 3 reda pro4itajte.
Na srt. 262- Znaete re4e Tibing toa e nagolemata tajna vo istorijata na 4oveshtvoto.Mila moja Marija Magdalena bila Svetiot sad.
Sang real-carska krv e vsushnost deka Isus i Maria Magdalena bile od carska krv, odnosno potomci na Solomon i drg kralevi.Bidejki neli crkvata ja narekla Marija za prostitutka so cel da se skrie toa deka Isus imal potomstvo so nea...
P.S.Bese vaka sustinata ali u sustina ne sum sigurna
Sang real->San greal(svet gral)Stefanos_M напиша:Ako ne mi veruvate na 256 str gornite 3 reda pro4itajte.
Na srt. 262- Znaete re4e Tibing toa e nagolemata tajna vo istorijata na 4oveshtvoto.Mila moja Marija Magdalena bila Svetiot sad.
Sang real-carska krv e vsushnost deka Isus i Maria Magdalena bile od carska krv, odnosno potomci na Solomon i drg kralevi.Bidejki neli crkvata ja narekla Marija za prostitutka so cel da se skrie toa deka Isus imal potomstvo so nea...
Magutim na slikata "Tajnata vecera" e nacrtan svetiot gral od koj bi trebalo site apostoli na vecerata da pijat od nego.Na slikata sekoj apostol si ima svoja casa taka da nikoj osven Isus ne pie od svetiot gral a bi trebal
![Ерр.. Што? o_O o_O](/styles/default/xenforo/smilies/O_o.png)