Dekolte imase liАВГУСТ 08 месец,крајот на еден што го прашував му закажаја за 28 август 2018[DOUBLEPOST=1496872304][/DOUBLEPOST]
интер.ми правеше таа млада згодна женска,,бегај от неа се пожалија сите од неа........
Dekolte imase liАВГУСТ 08 месец,крајот на еден што го прашував му закажаја за 28 август 2018[DOUBLEPOST=1496872304][/DOUBLEPOST]
интер.ми правеше таа млада згодна женска,,бегај от неа се пожалија сите од неа........
PEPI BESE PRED DVA DENA NA INTERVJU NEKA KAZE DALI MU GI BARALE DOKUMENTITE PAKПред пола година поднесов за бугарски пасош со документи од прв братучед. Пред некое време ми се јави посредникот дека ми излегол происходот и да му ги однесам другите документи, уверение од суд, лекарско и извод, али ми кажа и дека имало некои измени и дека можеби пак ќе требало да носам документи од братучедот, запознаен е некој со ова?
Што би му дошло ова друштвено уреџење??? Ако може некој да дешифрира...поздравI na intervju su se promenila pitanja, tj. dodali su jos pitanja. Od pre neki dan sa intervjua u ambasadi u Beogradu:
-Datum i mesto rodjenja
-Stalna adresa
-Zanimanje
-Drzavljanstvo
-Nacionalnost
-Da li prvi put apliciras za BG drzavljanstvo
-Sa kojim zemljama se granici BG
-Drustveno uredjenje
-Navedi neke istorijske cinjenice i istorijske dogadjaje
-Po cemu je BG poznata u svetu
-Navedi par pisaca i njihova dela
-Da li znas koje su tvoje obaveze ukoliko postanes drzavljanin R. BG
-Da li paniras da zivis u BG
-Na koji nacin planiras da doprinosis drzavi
-Drzavni praznici
-Da li postoji odredjeni grad u kom bi zivela
-Koliko puta si do sada bila u BG i na koliko dana
-Da li imas nepokretnu imovinu u BG
-Ko je jos iz porodice aplicirao za drzavljanstvo
-Od koje godine je Bugarska clanica EU
не не ми побараја никакви документи..PEPI BESE PRED DVA DENA NA INTERVJU NEKA KAZE DALI MU GI BARALE DOKUMENTITE PAK
Не за на интервју, ова сега е за да ми закажат интервју. Бев само еднаш за да поднесам за да излезе происходот, сега треба да одам втор пат за да ми закажат интервју, али за овој пат можеби пак ќе барале документи.PEPI BESE PRED DVA DENA NA INTERVJU NEKA KAZE DALI MU GI BARALE DOKUMENTITE PAK
За колку време од дата на поднесување ти излезе точно происходот?Не за на интервју, ова сега е за да ми закажат интервју. Бев само еднаш за да поднесам за да излезе происходот, сега треба да одам втор пат за да ми закажат интервју, али за овој пат можеби пак ќе барале документи.
Хаос.[DOUBLEPOST=1497002014][/DOUBLEPOST]http://focus-news.net/news/2017/06/08/2402927/vitseprezidentat-iliyana-yotova-balgarskoto-grazhdanstvo-e-vapros-na-suverenitet-na-edna-darzhava.html
eto zsh nemet potpishano ukazi...??? 1200 baranja i sedet vo fioka... ???
od 2014...minatio pat tie od reformite sho bea so ubajo plan na bb gi vlechkaa... lagaa, se iznajmatija so partnerite.... sega izglea pak che se z.... so nimi pa go staile pretsedatel na komisija da bidit od volja....ivchera se iskarale vosobranieno sakat da daat zakon da ne go imet pojche dabch....
https://www.blitz.bg/obshtestvo/patrioti-i-deputati-ot-volya-se-khvanakha-za-gushite-zaradi-blgarite-v-chuzhbina_news519643.html
ne go matete narodot pojche i neka ne ve matit toj bb .... eden zakon go lasate 3 godini ne mojte da naprajte da go izglaset.... ako davet neka davet.... ojte i reshete go ova oti na narodo preku glava ste mu site....
Јас ќе одам иднава недела. Муабетот е дека нема да ми требаат тие дополнителни документи (односно истите што веќе сум ги дал во ДАБЧ + оние што се носат во самото МП). И нема да носам.Не за на интервју, ова сега е за да ми закажат интервју. Бев само еднаш за да поднесам за да излезе происходот, сега треба да одам втор пат за да ми закажат интервју, али за овој пат можеби пак ќе барале документи.
Не речи двaпaти.У Бугaријa све денес штo вaжи мнoгу леснo мoже дa не вaжиХаос.[DOUBLEPOST=1497002014][/DOUBLEPOST]
Јас ќе одам иднава недела. Муабетот е дека нема да ми требаат тие дополнителни документи (односно истите што веќе сум ги дал во ДАБЧ + оние што се носат во самото МП). И нема да носам.
И исти случај сме (со прв братучед), па кажувај што и како штом го минеш МП (дата на интервју и слично). Пошо ќе имаме сличен timeline од тогаш па натаму.
Па, ќе видиме.
А и кај типкава (Вицепрезидентот) заглавени се 1200 Укази што чекаат потпис, уште па и политика продава во изјавите.Не речи двaпaти.У Бугaријa све денес штo вaжи мнoгу леснo мoже дa не вaжи