Шо кур ме замараш за абортусот? Едно е шо е офтопик а друго шо е избор на мајката. Тебе не треба кур да те боли кој што прави со своето тело. Тоа што некоја жена абортирала нема врска со посвојување на деца од страна на геј парови. Оние што сакаат да посвојат, можат затоа што има и ќе има повеќе од доволно бебиња и деца во домови и деца кои се за посвојување. Можеби некоја мајка не сака да го роди детето, од било која причина. Што има ја да и се мешам? Кога ќе бидеш жена, можеш да кажуваш само за себе, вака да забрануваш на други жени малце е нелогично.Кој рече дека ме нервираат!? Значи станува збор за психичка манифестиција!? Тука зборуваме за глума со целото тело и зборуваме за имитирање на женски глас, но мене повеќе ме интересира говорот на телото. Јасно е дека мажите лачат многу повеќе тестостерон од жените, иако и кај мажите тој со текот на времето (/животот) тој опаѓа. Но има и лезбејки кои се однесуваат како мажи. Што, и тука проблемот е тестостеронот!? Значи зборуваме за цела група на лица која се однесуваат идентично или слично.[DOUBLEPOST=1496612585][/DOUBLEPOST]
Повторно го прерипа прашањето за абортусот. Сега желно сакаш хомосексуалците да имаат право да посвојуваат, а од друга страна се залагаш абортусот да биде “слобода на избор“! Тоа е двоен станард.
Кој зборува за дебелината на гласот, зборувам за приспособувањето и имитирањето на гласот. Ти сакаш да се вклопиш во ова општество!? Ако сакаш, таа негативна енергија треба да ја исфрлиш од себе или барем да не ја манифестираш до ова ниво.
пи.ес. Јас радо би се вратил во 30-тите и 40-тите год. во Америка. Пред се’ поради добрите коли, кои биле ремек дело, многу спротивно од она што се денес. Кога би имал можност веќе да се враќам во минатото, не би го трошел билетот само да би убивал некого.![]()
Треба да е поголема бројката сега, сепак анкетава е стараРечиси 30% оправдувате хомосексуални врски!!
Напред Македонијооо!![]()
harder babe
Каква терапија ако може да знам? Електрошок?Под итно на терапија!
За болни луѓе како хомосексуалните двојна доза терапија и ако нема резултат, мрш од земјава!
Кратко прашање бидејќи гледам дека си дел од овие болни луѓе. Веруваш во Господ?Каква терапија ако може да знам? Електрошок?
Веќе одговорено. Н.Е. neeeeextКратко прашање бидејќи гледам дека си дел од овие болни луѓе. Веруваш во Господ?
Како што шиптаривте ги избркавте. Иди бегај таму.Под итно на терапија!
За болни луѓе како хомосексуалните двојна доза терапија и ако нема резултат, мрш од земјава!
Може една терапија на остров со крупни батки, влакнести, КУРЦИ ГОЛЕМИ И ГАЗИЊА стегнати!Под итно на терапија!
2002 се јави, си ги бара реченицава и сликава назад.П.С. Оди и кажи им педери..
![]()
Абортусот беше прашање кое остана неодговорено во веќе претходната наша палета од прашања која за зачнавме со членот кој мрзи се’ живо околу себе. Башка јас во својот коментар се задржувам и на останатите делови кои имаат некаква поврзаност со темава, а и го вклучувам и абортусот.Најјаки сте ми вие што мешате религија и Господ на темава.
Сите одиме во пекол, тоа ваљда ви е јасно досега. Или бладате дека имате познавања од религија, а уствари врска си немате.
И јас да се согласам со нешто со @staycalm , не разбирам што врска има абортусот на темава. Ама ич не можам да си спојам.
Na Dial Up internet bev se izvinuvam najmnogu sto ne mozev da ja postiram togas,2002 се јави, си ги бара реченицава и сликава назад.
Го тестирам твојот либерален ум. Чим може да се изнервира од само еден коментар, не знам што може да (ми) направи ако се соочам со него очи во очи.Шо кур ме замараш за абортусот? Едно е шо е офтопик а друго шо е избор на мајката. Тебе не треба кур да те боли кој што прави со своето тело. Тоа што некоја жена абортирала нема врска со посвојување на деца од страна на геј парови. Оние што сакаат да посвојат, можат затоа што има и ќе има повеќе од доволно бебиња и деца во домови и деца кои се за посвојување. Можеби некоја мајка не сака да го роди детето, од било која причина. Што има ја да и се мешам? Кога ќе бидеш жена, можеш да кажуваш само за себе, вака да забрануваш на други жени малце е нелогично.
Не бе злато. Ниту е негативна енергија ниту ширам таква. Едноставно имам таков однос кон игнорантни личности што се обидуваат да прикријат омраза кон нешто.