значи замени тезите и удри.
Сега јас сум виновен што некој и по пет пати ставена лекција не сака да прифати дека е прочитан и да престане со малоумни коментари од типот ти си прост ти си неПисмен, и сл., а кога ќе му посочиш дека забегал тогаш боли и вика еееј немој. Како мислиш да се излезе на крај со ... кога е утврдено дека образовниот систем функционира по систем „мамун гледа мамун повторува, Мајмун научил“. Ете затоа го повторувам линкот со надеж дека функционира барем и она другото дека мајка-
му на знаењето е повторувањето.
Да и јас се прашувам што им се случува, забегани едни.
Туку како тоа веќе втор ден живот во Македонија, а вие ништо нема мртви нема затвори само едно бедно
обид за убиство. И ти самиот можеш да придонесеш како и другите твои истомисленици, ако некој од нив живее во твоја близина ти начекај го удри го прво по нозе нека падне да не ти избега и потоа дотепуј га, па време е да се решиме од овие кои 111 години не малтретират. Понатаму веднаш нека се укинат сите закони нека се сруши се што е направено мостови објекти ама баш се, оние црвените автобуси или нека се уништат или бар да се префарбат, тие 100 и нешто илјади нововработени сите дома нека одат да живеат и нека отпочне програмата од секое семејство по еден на работа, на пензичите(а богу ми и на овие администартивците режимски) да им се одземат пензиите и плус да им се скратат за 8% и тоа ретроактивно а и сите други глупости кои ги направија кои не му дават на животот да дојде у Мачедониа да се значи значи.
Туку знаете вие и повеќе и подобро јас вервам у вас. Ете нека почне живот за некој за останатите пекол...