...џукело оскубана , кретените немаат рогови , ваквите изјави се нивните рогови....Не, за од на мајка ти пичката зборуваме
Не бе, јас само да те потсетам за која Тамара се прави муабет на темава теле едно неписмено...џукело оскубана , кретените немаат рогови , ваквите изјави се нивните рогови....
Абе гониго укурац го гледаш дека е сенилен...Цело попладне му требаше да сконта за која Тамара зборуваме и после младите неписмени, вакви, такви
Абе гониго укурац го гледаш дека е сенилен...Цело попладне му требаше да сконта за која Тамара зборуваме и после младите неписмени, вакви, такви
знам бе џукело, срамота е што смртта на едно несреќно дете ја користиш , ја користите за јадење говна против своите политички непријатели. Таа не заслужува такво нешто.И тоа што таа долготрајна соросоидна хајка проектира глупости во умовите на наејзините кои својата кривица почнаа да ја наоѓаат кај некои други и им упика у глава искривени илузиите кои еве доведоа до обид за убиство...е типичен промер на намерно индуцирана омраза од страна на сдсм хиените и влакнестите пацови..Не бе, јас само да те потсетам за која Тамара се прави муабет на темава теле едно неписмено
хмм ти бе оберштрумфето изгледа мензис добиваш??? па кризираш...Абе гониго укурац го гледаш дека е сенилен...
Седи вујно сега за тамара прајме муабет,ти текнува која е или к3б да ти објасни?хмм ти бе оберштрумфето изгледа мензис добиваш??? па кризираш...
Можеби мислел на повозрасното Тамарче, Тамара Качулска, којаЦело попладне му требаше да сконта за која Тамара зборуваме и после младите неписмени, вакви, такви
Тукa сум бе другaр сaмoштo декa...Ништo не бивa не дo влaдa ди нaрoд е.Кoј сaкa некa дoјде сo вaкoв нaрoд џaбеБтв, кај е бе @Mikja? Од ко се изгласа влада,не пиша ништо..