sankerce
прогресиФ
- Член од
- 6 март 2009
- Мислења
- 3.072
- Поени од реакции
- 4.942
Веројатно јузер и пасворд за вифи у министерствоШто е ова?
Незнам колку е легит, не си го земајте здраво за готово
Веројатно јузер и пасворд за вифи у министерствоШто е ова?
Срамота е да се палиш на љочки и да ти е смешно ко претходно,сеа виде уствари шо правеа,за тоа се сликите.Страмота е да пишиш материјал за дркање и ова да го пратиш пичкати матерна да ти ја ебам,до кое ниво сте спремни да пајџате то чудо едно,јас велам тодоров тој села па уште до слики од вејце ме донесе фамилијате неписмена да ти ја ебам,па осет вие немате крв ти ебам и се женско дома!
хаха оти го корегираш мислењето крфта педерска да ти ја ебам копиле?!
не заебаај , не е нејзин ракопис ... се препознава фалсификат на сдсмовска-сорос џукела...Username/mail & password за владиниот, службен меил, денес ги напуштаат кабинетите па Бети заборајла да си ја спакува вересијата и некој што чисти ја нашол . Не е заебанција, од Бети вие очекувате пасворд да памти, па и министерка сељанкапокондурена1 требало да пише
A тебе Бетка љубовни писма ти има праќано или што е работата чим знаеш како пишува? Што има врска чив е ракописот, битно госпожата сакала пасвордот министерка да и е, кога работев во банка јас им ги напишав на сите мејловите и пасвордите на ливче па самите после си ги сменија кој сакаше.не заебаај , не е нејзин ракопис ... се препознава фалсификат на сдсмовска-сорос џукела...
Ја па шо треснав пасс за вифиUsername/mail & password за владиниот, службен меил, денес ги напуштаат кабинетите па Бети заборајла да си ја спакува вересијата и некој што чисти ја нашол . Не е заебанција, од Бети вие очекувате пасворд да памти, па и министерка сељанкапокондурена1 требало да пише
...не бе милионски тендери се у прашање , јас сум познат и како финансиска пицајзла,среброљубец и невиден циција..Секое книвче трипути го анализирам, а не па забелешки и параф на министерка...A тебе Бетка љубовни писма ти има праќано или што е работата чим знаеш како пишува? Што има врска чив е ракописот, битно госпожата сакала пасвордот министерка да и е, кога работев во банка јас им ги напишав на сите мејловите и пасвордите на ливче па самите после си ги сменија кој сакаше.
Да, тоа би им било проблем сега кога ќе ги пуштат уздите на власта. Заебана работа е кога си живееш во фантазија дека цел живот ќе бидеш султан.Јас мислам дека и патот до работа ќе им е отежнат.
Какви цигари во затворени простории, до толку сте назадни? Од сите работи шо ги напраја од ВМРО тоа е во оние кои се позитивни. А за алкохол и другото си во право.Видов тоа ама да не испадни снимката од пред три години или некаде во Словенија или Ирак. Немам време до толку да проверам само онака прелистав на брзина.[DOUBLEPOST=1496314396][/DOUBLEPOST]
Да извини и тоа. Заборавив од возбуда. И ако можи кафаните и другите услужни објекти да работат 24/7 како на времето.
Ти момче ајде со убаво те молам да се ставиш во пристојно однесување. Ти го велам ова со арно, за да не биде со лошо. Сериозен сум. Со месеци ги трпам твоите сериозни навреди. Администраториве не знам од која причина не те ставаат во ред. Ти велам, дискутирај пристојно без навреди или ќе има за тебе почеток.Фондот не даде пари, министерот ако толку сакаше да го спаси детето ќе ја забрзаше процедурата. Кога можат за деца на богаташи да бидат први на листа, тогаш зошто не може и други. Треба сите еднакви да се нели. Не знам како можеш ова да го пишуваш, треба да посетиш соодветни институции заради ваквото пишување.
150 милиони евра се украдени со само еден повик, еден потпис итн... 20.000 беа проблем? Сериозен си? Знам дека си.
Пак ќе кажам. Ова е само почеток.
Може и за тоа да биде, не тресеш ама кај нас уште не се наплаќа вифито па да постојат credentials, само пасворди барамеЈа па шо треснав пасс за вифи
Не те разбрав закани се поубаво.Ти момче ајде со убаво те молам да се ставиш во пристојно однесување. Ти го велам ова со арно, за да не биде со лошо. Сериозен сум. Со месеци ги трпам твоите сериозни навреди. Администраториве не знам од која причина не те ставаат во ред. Ти велам, дискутирај пристојно без навреди или ќе има за тебе почеток.
Море кизнај шо будала си што се радуваш што некој пукал за да убие.И уште посакуваш некој да цркне.Море нервозни колку сте кизнај колку ви е тешко да го гледате рајхов вмровски како се распаѓа,шо е до мене можам да ти порачам цркни копиле вмровско си дочекавте се шо праевте и тек че дочекате
@Bateman ти текнува муабетот што го правевме ехеее пред пет шест месеци некаде?Толку пари, луксуз во реновираната торта на Илинденска а толку кичерајски и невкусно изгледа, махери беа за крадење ама вкус како покондурени сељаци кога ќе се збогатат
Ако нешто за тебе е позитивно не значи дека и јас го делам истиот став. Така да што е до мене ако веќе на следните избори неможам да се одлучам на која порадикална албанска партија ќе му го дадам својот глас тогаш пресудно ке биди кој го има тоа во програмата околу цигарите, секако ако не ги откажам доттогаш пошто сепак правиме муабет за долг временски период до следните избори.Какви цигари во затворени простории, до толку сте назадни? Од сите работи шо ги напраја од ВМРО тоа е во оние кои се позитивни. А за алкохол и другото си во право.
Едит: Односно не, данокот на добивките исто така не треба да се гиба и тој е адекватен.
ЕДИНСТВЕН нормален закон од владата на Грујо.Веќе кога си кажуваме желби што очекуваме од новата влада јас да си кажам дека прво очекувам да се дозволи пушење во затворени простории како прво и како второ да се укини даночењето од 10% за добивката при кладење.
Аман немој толку "лоши работи" да и посакуваш. Ќе побара пет не три.Море три црнци да ја злоупотребат жена ти, гнидо гнасна.