Торенти (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата ErT
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар торент сајт

• Mininova

Гласови: 86 11,8%
  • The Pirate Bay

Гласови: 252 34,7%
  • IsoHunt

Гласови: 56 7,7%
  • Torrentz

Гласови: 66 9,1%
  • Demonoid

Гласови: 48 6,6%
  • TorrentReactor

Гласови: 6 0,8%
  • некој друг ќе наведам во пост

Гласови: 212 29,2%

• Вкупно гласачи
    726
chrome користам и го дава ова

This site can’t provide a secure connection
thepiratebay.org uses an unsupported protocol.

ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCH

идам да проверам на курентс статус http://currentlydown.com/thepiratebay.se го дава офлајн сеа пуштив мозила и си работи,а цело време ми искачат некој наслови поврзани ама не ги отворив The end of Pirate Bay? Virgin Media and Sky users given 20-day warning to stop using torrent site и да не ги редам проверив на торент фрик ништо немаше обично они важат за сител у поглед на први дознаваме али штама и таму да не е случајно блокиран од страна chrome што начекав моментално http://www.mirror.co.uk/tech/pirate-bay-blocked-google-chrome-8851993
најновите верзии на броузерите блокираат ако сајтот нема валиден ssl сертификат

глупости

Со оглед на тоа дека кај другите најнормално функционира а кај мене несака не ќе да е до тоа /
А инаку од наведениве за гласање скоро никој не постои тс едно време беа скроз офлајн и почна пак да изникнуват ама не им верувам баш....

Со оглед на тоа дека кај другите најнормално функционира а кај мене несака не ќе да е до тоа /
А инаку од наведениве за гласање скоро никој не постои тс едно време беа скроз офлајн и почна пак да изникнуват ама не им верувам баш....
Дај некој торент што работи фри, ама без најави и регистрации и такви нешта

trackermk некој покана да прати ?

Со Пиратов знае ли некој што е проблемот ? Не можам серија да спуштам ...Pirate.png

Знаете ли некој страни од каде што можам да симнувам 3D филмови??

Дечки, кој софтвер го користите за даунлоадирање на торенти? Битторент, уторент? И што е разликата и кој е подобар од тие два?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom