- Член од
- 8 јуни 2011
- Мислења
- 2.502
- Поени од реакции
- 2.805
Болд 1. Тој товар ВМРО и Грујо ќе си го носат и од тоа нема бегање. Иако се тоа дела кои не застаруваат и било која следна Влада може да го реши тоа по кратка постапка. Нормално ако има плус уште една македонска партија.Најди ми еден лидер на држава кој амнестира воени злосторства извршени врз неговиот сопствен народ! Еден!
Сликањето со некакво знаме е пичкин дим, во однос на сето она што Груевски му го правеше на својот сопствен народ и земја сиве овие десетина години.
Криминалот кој Груевски го вршеше врз својот сопствен народ и земја е со толкав обем да ќе му дадам на Заев да се слика со какво кур сака знаме, само нека направи за само една десетина помалку зла од Груевски. Тоа би било у пичку матер помалку нанесување штета на Македонците и Македонија.
Сликање со знаме бе...
Ние имавме мочање и серење десет години врз уставот, законите и правото, грабеж од титански размери, продавање на националните интереси за своја лична сметка и ред други миљарда пиздарии, па сега за сликање со знаме бе дали некој го боли кур.
Вие сте бре скарани со проста логика и расудување, а патриотските идеали ви достигаат до џебот на вашиот господар, чии слуги избравте да бидете на штета на Македонија и Македонците.
2. Сликање со знаме и со јатаци на учките. Да бидеш попрецизен. .
Иначе можеш да ми кажеш дали СЈО има обвинение за 5-те милијарди изнесени во Белизе?
И бидејќи криминали од невидени размери направиле да ми кажеш за што обвиненија оди Грујо на суд. Ме интересира онака .
3. Немаш ти право со орли да се сликаш а под тоа знаме се убиваа бранители 2001 година што ме бранеа мене, тебе, сите нас. Неможеш со гласови одработени од нарко дилери од Арачиново да ми кажуваш правда и правна држава. Најмалку можеш да се повикуваш на Македонија и на Македонци. Неможеш ти да ми кажуваш за прекршување на устави курци-палци а амбасадори пред Влада одложуваат избори. Алооо дечко Петре, Сашо...ти дали си свесен што збориш? Во која држава во Европа има на власт партија што изгубила на избори? Во која? Во која земја во Европа и во Свет и лидер на опозиција што не се појавува на суд?
Зошто не оди на суд за поткуп? Зошто го чуваат цијашите од Кале?
Ама тие уште малце нема да бидат таму. Шу ќе праиме тогаш?
Ќе останете како курац да седите а понижувањето на Македонецот и на Македонија ќе остане.
Се ородивте со сите 18 шипаци у Парламент, на штета на македонски национални интереси, со цел доаѓање на власт.
Не се повикувај ти на Македонци и Македонија. Ве боли ку*ац вас за тоа.